TRÖTT TRÖTT TRÖTT

2009-09-29 / 16:47:15
är vad jag är.....

Jag vet inte vad som är fel på mig.. jag har inte orkat göra NÅNTING idag. O då menar jag verkligen INGENTING. Leon är förkyld o snoret rinner på stackarn.. jag är jättetrött o seg o har ont i huvudet som fan. Vill bara sova, sova, sova. Jonny har försökt att piggna till genom att ha druckit typ.. ja 3 liter te på morgonen. Undrar vad det e för skit vi har åkt på allihopa ?

Jag pallrade mig in i duschen imorse i ett försök att piggna till o klä på mig.. o vi kan säga såhär.. jag har fått på mig en klänning. Men inga byxor. Jag sitter i min ljusrosa morgonrock o mina otroligt sexiga LIMEGRÖNA foppadojjor. Under detta har jag alltså på mig min klänning, äh va fan. Jag kan lika gärna ta på mig myskläderna igen. Orkar inte.. Men jag gjorde ett tappert försök i och med klänningen iaf ! :P

Har inte ens orkat klä på Leon idag. Han ligger nu o sover i sin pyjamas som han för övrigt har fått haft på sig hela dagen idag.. Lilla plutten.. Men eftersom han är sjuk o jag är sjuk o vi ändå inte ska ut o göra något idag så spelar det ju inte någon större roll.

O imorgon har jag lovat att jobba. Ringde till jobbet imorse o sa att jag ville jobba så blev inbokad imorgon + Torsdag. Ibland undrar jag hur jag tänker? Jag kan bara inte vara hemma o ta det lugnt när jag inte mår bra. Fasen fasen fasen... Jaja.. jag får se till att försöka piggna till tills imorgon bitti. Wish me luck!

Nu ska jag verkligen FÖRSÖKA att göra någon nytta. Samla krafter att plocka bort all torr tvätt som hänger i köket, sätta på en diskmaskin o slänga ihop lite middag. Vi köpte laxpanetter förut o tänkte prova det idag, aldrig ätit det förut. Med typ, kokt potatis, kokta grönsaker, kokta ägg o remoladsås. Ååh. Önskar jag vore rik så jag kunde anställa en kock som kunde fixa det där åt mig. Nu blev jag ju hungrig...

Städ-mani ?

2009-09-28 / 21:21:09
Idag har jag som sagt mått PISS. Av någon konstig anledning. Men har dock märkt att Leon har hostat, nyst o snorat idag så det kan ju vara han som är boven i dramat o har smittat mammsen sin.. känner mig fortfarande seg men lite bättre iaf. Får se hur jag mår imorgon, ska iaf ringa till jobbet på morgonen.. o mår jag bra kanske jag kan få ett kvällspass imorgon.. JAG VILL JU INTE VARA HEMMA FRÅN JOBBET. Men jag gillar inte att vara ifrån Leon för mkt heller.. menmen..

Idag har jag o Jonny varit JÄTTEDUKTIGA här hemma. Har diskat en diskmaskin o torkat av hela diskbänken, tvättat två tvättmaskiner o hängt upp det. Köpt en ny dammsugare o dammsugit hela lägenheten + moppat, o skakat mattor o dammat o torkat av allt. Så nu är det rent i varenda vrå här hemma! (Nästan..) Aja.. får se hur länge det håller sig. Jag jublar iallafall över att Jonny denna gång INTE hade sönder varken golvmopp eller dammsugare. :D

Idag har Leon varit JÄTTE mammsig. Jag har inte kunnat gå ifrån honom en meter för då har han blivit jätte jätte ledsen =/ Han har verkligen protesterat om han inte har fått suttit i min famn.. i princip HELA tiden. Han har krupit efter mig o tar tag i mina byxben, ställer sig upp o riktar armarna upp mot mig (för att jag ska ta upp honom).. Sötis..! Men det har ju resulterat i att jag knappt har kunnat göra nånting vettigt idag.. eftersom att han ska vara hos mig hela tiden.. lillprutten :) Nu sover han som en stock i sin säng iaf sedan 30 minuter tillbaka :)

Nu blir det till att koppla av o njuta av att det luktar rent här hemma! Sedan blir det kudden.. :D

Monday morning .

2009-09-28 / 08:35:07
Imorse vaknade jag vid 6-snåret för klockan ringde o jag skulle gått upp, gjort mig i ordning o åkt till jobbet. MEN.. Jag kunde typ inte andas när jag vaknade, gick upp o tog lite astmaspray, o det blev bättre för någon sekund.. sedan försökte jag desperat att få ordentligt med luft igen... dessutom var hela min hals igensvullen o jag hade värsta trycket över bröstkorgen... gjorde skitont =/ Såå, jag bestämde mig för att stanna hemma idag.

Gick o la mig igen vid halv 7, men hann aldrig somna om för Jonny låg o snarkade såg det stod härliga till, sedan vaknade Leon vid kvart över 7, ställde sig upp i sängen o hoppade o tryckte igång sina leksaker så det började spelas o pratas o blinka i hans spjälsäng... det var med andra ord bara till att gå upp igen.

Så nu sitter lillprutten här på golvet o leker med sina leksaker o snackar, o jag försöker få i mig lite kaffe men det gör så jävla ont när jag sväljer.. JAG VILL INTE BLI SJUK ! Behöver egentligen sova nån timme till för jag känner mig helskum.. meen som sagt. Leon e inte så sugen på det så jag får allt stanna uppe tills han blir trött... Jag hoppas verkligen jag känner mig bättre under dagen.. vill inte vara hemma från jobbet.. får alltid sån ångest när jag är det.. även om man inte kan hjälpa att man e dålig...




Anyway.

Helgen har varit jättebra. I Fredags så var jag o Jonny hemma med Leon o tog det lugnt bara, jag somnade ganska tidigt för jag va helt slut efter arbetsveckan. I Lördags så var vi på ettårskalas hemma hos Ampa för Theo blev 1 år. Åt thaimat o tårta o Elias Theo o Leon busade. Elias tror jag käkade upp varenda kaka som fanns framme. O vi ska ju inte tala om hur många kakor jag trampade på under min vistelse där. Jag hade nog till o med smulor INNANFÖR strumporna när jag gick därifrån... :P

Efter vi hade vart där så åkte vi hem till Jonnys föräldrar, eftersom hans mamma fyllde år. Det bjöds på mat o dricka.. (dock åt jag inget eftersom jag fortfarande var mätt efter thaimaten) men drickan tog jag gladeligen emot.. HEHE :D

Sedan däckade väl Jonny vid 12-snåret, i sina föräldrars säng.. Sedan var det slut på kalaset för hans del, o ni kan tro att han mådde bra igår när han vaknade. Haha.. Man mår ju som man förtjänar.... ;) Jag somnade väl runt 4-tiden.. o gick upp vid 10 igår morse.. mådde faktiskt bra trots omständigheterna, var bara dåååligt trött eftersom jag inte hade sovit många timmar..

Men vi lyckades åtstadkomma en del igår eftermiddag ändå. Jonny åkte till Bauhaus för att fixa någon pip så vi kunde koppla in våran diskmaskin som har stått i köket i typ.. 2 månader. SÅ NU SLIPPER JAG ÄNTLIGEN DISKBORSTEN! Vi är officiellt ICKE vänner något mer. :P O jag satte ihop Leons nya matstol som vi köpte. (Han har tidigare haft en matstol som sitter fast på själva bordet, men eftersom han börjar bli så stor nu så känns det osäkert att ha en sån stol)

Såatteeeh. Jag ska väl ladda upp lite bilder senare idag tänkte jag. Om jag orkar. Nu ska jag se om min son tillåter mig att lägga mig på soffan en stund.. tänkte att jag skulle bulla upp me kuddar, te o astmaspray.. jag har typ KOL. Haha..

Nej nu måste jag sluta skriva för nu är Leon under databordet o drar i alla sladdar...... HEJ !!


Blogg-seg ...

2009-09-25 / 10:50:34
Ja just ja.....

Jag har inte skrivit på ett tag för att jag har jobbat så mkt. Som vanligt... alltid trogen arbetet! haha :D

Jag har iaf lite att berätta.. kommit in på skolan iaf som jag sökte ! :) så min utbildning börjar den 19:e oktober.. ska bli jättekul o jag längtar som satan !

I förrgår blev Theo 1 år så imorgon ska vi på 1årskalas hos Ampa :) tiden går så sjukt fort.. jag kan inte tänka mig att det va ett helt år sedan AnnMarie o Amie va på BB o vi besökte dom... OMFG... (!!) O sedan så är ju en viss morsa gravid igen... ;D här ligger man i som satan med barnaskapandet haha :D hoppas verkligen det är en flicka denna gång.. för omväxlings skull :)

Imorgon fyller även Jonnys mor år, så vi ska dit o fira henne också :) så idag blir det till diverse olika butiker över Stockholm för att inhandla presenter..!

Jag skulle nämligen ner till vårdcentralen idag med mitt öga som har blivit helt fucked up. JA PÅ RIKTIGT. Jag ser ut som en svullen golfboll på ena ögat. Inget smink i världen hjälper, det syns ändå. Halleluja... Det är typ en vagel under ögonlocket som spökar. Jag har väntat o väntat i 2 veckor nu för att den ska försvinna. Men icke. Den har etsat sig fast där o gett sig fan på att inte ge sig av. SÅÅ..
Jag skulle som sagt ner till vårdcentralen för att kolla upp denna ovän jag har fått som rumskamrat.. tror ni jag vaknade utav klockan eller?! Nej jag sov som en däckad alkis efter att ha halsat 3 sjuttisar.. typ. Inte för att jag hade druckit nåt.. utan för att jag bara var hjärndöd av trötthet.. Så antar att min kära vän får sitta kvar under ögonlocket tills nästa vecka... "Make yourself at home dear VAGEL.." haha..

Idag jobbar jag bara mellan 12-16, eftersom jag skulle till läkaren.. o nu har jag busat med Leon sedan han vaknade o druckit kaffe så nu blir det bara till att göra sig i ordning o åka iväg o göra mina plikter!

Ikväll blir det kanske någon öl för mig o Jonny någonstans..... om vi får barnvakt... We´ll see.

Tycker jag har gjort mig jävla förtjänt av att gå ut o ta en öl eller ett glas vin, så som jag har jobbat.... :P

Nej, dags att göra lite nytta.. Buh-byE

En riktig TJURSKALLE ....

2009-09-12 / 19:58:35
.....är vad Leon har varit idag, PRECIS HELA DAGEN. Lagom roligt. Ingenting har varit bra idag, spelar ingen roll vad jag har gjort. Undrar just om det kan vara fler tänder på G?!....

Och just nu sitter jag o färgar mitt rufs. Har sett ut lite grann som Cruella DeVille i skallen - dvs tvåfärgad... Inte så fint liksom. Så nu ska jag färga min utväxt o jag hoppas verkligen att jag inte blir orange i huvudet. Ska jobba imorgon och jag har ingen lust att få en massa fina kommentarer om detta går snett ikväll... :P

Igår var jag Jonny o Leon på picknick i Danvikstull.. Leon fick krypa i gräset o äta messmörs smörgås. Det var jättemysigt.. dock hade vi glömt att ta med oss en filt så vi fick trängas alla tre på Leons lilla minimala filt. Aja, finns det hjärterum så finns det stjärterum... haha :P

Bilder kommer när jag laddat upp dom.

Tjingeling gott folk !

Leon 8 månader :)

2009-09-09 / 21:56:30
Igår blev Leon 8 månader :) Plutten har blivit så stor!

O i förrgår va vi på 8-månaders kontroll. Leon är 72cm lång och väger 8795gram. Snart 9kg! Inte konstigt att man blir slapp som en spagetti efter att ha burit honom i typ .. 1 minut. Haha :P

Det är full rulle hemma nu - hela tiden. Det går inte direkt att lämna honom ensam.. för då har vi liksom ingen lägenhet kvar. Eller ja, lägenheten är väl kvar men det kommer att se ut som andra världskriget här hemma för han sliter ut allt!

För någon dag sedan hann jag i precis sista sekunden fånga upp vårat Nintendo Wii som han hade fått tag i o tänkte slänga i golvet. Jo man tackar, vi har använt det typ 3 ggr... Funderar på att skaffa en löplina åt honom.. som gör att han typ inte kan röra sig mer än 1x1 meter åt varje håll.. haha..

Här kommer en liten bild från Elias ettårskalas.. :) stora söta killen! Observera att Leon sitter i Amies mammas famn i bakgrunden.. o ser en aning förvånad ut.. haha ;D





PS ! VI ÄR I STORT BEHOV UTAV EN NY DAMMSUGARE DÅ JONNY "RÅKADE" TA SÖNDER VÅRAN GAMLA .. HAN "RÅKAR" ALLTID TA SÖNDER SAKER NÄR HAN SKA STÄDA .. FÖRRA GÅNGEN VAR DET SOM SAGT GOLVMOPPEN SOM ÅKTE PÅ STRYK .. SÅATTEEEH . SKÅL DÅ ! TACK OCH HEJ.

<3

2009-09-07 / 12:23:01


<3


Det vackraste jag vet.. är att se dig, när du sover.
Här råder stilla frid, och jag glömmer både rum och tid.
Du ligger här bredvid, och jag känner hur du andas...
Att älskas utav dig... är det vackraste för mig.




<3

Det här med jobbet dåra... jaaa...

2009-09-05 / 20:51:35

...nu är det så att jag faktiskt inte tog det dära nya jobbet inne i stan. Jag var på introduktionen i 3 dagar där och ja, man kan väl säga att det räckte gott o väl för min del för att säga tack för mig och adjö. Att i spöregn gå, eller som jag nu fick göra, cykla omkring inne på Birger Jarlsgatan, och alla andra gator jag inte minns för den delen (utan regnkläder) och bli blöt mellan bena varenda gång man lämnar cykeln för att sadeln har blivit dyngsur, mina skor läckte in så det kändes som att jag plaskade omkring i en fiskdamm, mina (OBSERVERA) JÄTTEtunna (ljusgrå) mjukisbyxor var självklart genomblöta, och dessutom inte ljusgrå längre.. dom hade helt plötsligt antagit en mörkgrå nyans.. lite här o var. PLUS att det såg ut som att jag hade gjort i brallan. Något smink kvar i ansiktet var det inte att tala om, tvärtom så hade hela min eyeliner smetats ut över hela ansiktet, så jag såg mera krigsmålad ut. Tack för den.

OCH, inte nog med det. Sådär vacker skulle jag alltså åka hemåt kl 23 en fredagskväll. Ni kan nog tänka er själva att jag fick rätt mycket blickar och uppmärksamhet av allmänheten denna fagra natt. Det var ingen riktig höjdare faktiskt... so to speak liksom.

Åh, igår fyllde Amies son Elias 1 år! Lillkorven har blivit så stor! O idag var jag Jonny o Leon på kalas hemma hos dom, hann dock inte stanna så länge eftersom att jag skulle börja jobba kl 15.. =/ det var lite trist faktiskt, hade vart kul om grabbarna hade fått leka me varandra längre :)

Bilder kommer när jag laddat upp dom från mobilen.

Och igår var vi på Norrvikens outlet :) igen. Vi åker typ dit varje gång dom mailar... det e så himla roligt. O det e helt nya (oprovade) kläder som dom rear ut, både dam -herr och barnkläder. Fast mycket billigare! Det är provkollektioner det är därför det e så billigt! Ni borde åka dit om ni får chansen, man kan göra mycket fynd.. men man måste va snabb, för det e alla andra, så saker tar slut rätt fort om man inte passar på... Vilket fall som helst, jag köpte en kjol o en sjal åt mig, en t-shirt åt Jonny, o sedan fick, självklart, Leon en massa kläder. Man kan ju liksom inte låta bli :)

Pappa köpte en jacka åt Leon o Janette köpte bodys + byxor, själv handlade jag en pyjamas o 2 bodysar till honom. Sedan fick pappa syn på en mössa åt Leon som han inte kunde låta bli att köpa, så han sprang in i affären igen bara för att köpa den... (tack pappa..!) :) haha den va ascool.. ni ska få se bilder på Leon i den också sen :)

Ne nu ska jag faktiskt ta en cigarett. Tjingeling!

Dag 2 under upplärning....

2009-09-02 / 22:20:29
....eller ja, upplärning vet jag väl inte om man kan kalla det kanske. Jobbet kan jag ju redan. Men det är ju alla nya människor man ska träffa.... o som sagt, FRAMFÖRALLT, att hitta inne in the big city. Jag har försökt memorera gator o korsningar o till o med lyktstolpar så jag blivit helt snurrig i skallen. Nu har officiellt ALLA hjärnceller hoppat ut ur mitt huvud o ner i en gatubrunn någonstans inne vid Odenplan.....

MEN... jag tror jag grejjar detta! Introduktionen igår + idag har gått jättebra, o imorgon ska jag gå introduktion på kvällen. :) Har redan fått en liten minimap utskriven åt mig så jag e redo på Fredag, då det är min första ensamma arbetsdag. Oh jag ber verkligen till GUD att jag hittar, o hinner i tid till folk...

Det kommer nog gå bra, tror jag! :)

Jag trivs verkligen med mitt andra jobb, även fast alla ställen har sina för o nackdelar.... men det är ju sådant man får ta! O jag tycker det nya jobbet verkar vara jättebra också, så jag kommer nog trivas där med! Jag sa ju upp mig ifrån växeln i Fredags förra veckan, kan inte ha 3 jobb.... o om jag har möjlighet att få en fast tjänst med ett jobb jag verkligen trivs med, så varför ska man ens tveka?.. Nej nu blir det en cigarett o sedan hopp i säng. Jobbat 13,5 tim idag så jag känner mig lite.... trött.

Trivs ni med era jobb?! :) Tell me!

HEJ

Kl 05:43 en tisdagsmorgon ..

2009-09-01 / 05:48:33
shiiiiiit vad trött jag är. Känns som att mina ögon är som två förstoringsglas för jag försöker anstränga mig att SE.. Idag börjar första introduktionsdagen på nya arbetet. Spännande.

O jag ska som sagt ta min rumpa ner för första gången på århundraden ner till den kollektiva trafiken om ungefär 40 minuter. ÄNNU mer spännande. O sedan mina kära vänner, skall jag vandra MITT INNE I STAN, och hitta från tunnelbanan till ett ställe på Hagagatan. Mmm. Jag som SÅ ofta e i stan o promenerar liksom. Eller kör bil. Jaa ni som känner mig vet ju hur BRA jag hittar i stan. DET ska bli ännu mer spännande... o se om jag ens hittar fram till jobbet alltså. Jobbet klarar jag nog, men fasen för o försöka hitta i stan.

Dock har jag gjort mig förberedd o skrivit upp mina tågbyten jag ska göra, o vilken tid dom går. Kommer till och med ta ett tidigare tåg nu på morgonen, bara för att va säker på att jag ens kommer fram till min destination i tid. Sedan har jag även ritat upp en liten karta över hur jag ska gå när jag e framme i stan.. he he he... nej vet ni, det här kommer nog gå bra. Hoppas jag. E ni inne i stan idag såhär på morgonkvisten o ni ser en vilsen liten själ springa omkring som en nackad höna omkring 07:02 inne vid Odenplan kan ni ju alltid säga hej. För då är det liksom jag.


O sist men inte minst : Wish me luck today ! :D