Gurra Propellersnurra .

2008-01-28 / 17:22:14
Hej gott folk!

Nu är jag tillbaka igen med mina orealistiska och helt oseriösa blogg inlägg haha =D trevligt va ?

Jag låg och funderade för några nätter sedan på namn på min framtida son. Min pappa har en gång berättat för mig att det finns en snubbe som heter Lasse-Gurra Aktersnurra o jag trodde fan han drev, men sen kollade jag i telefonkatalogen OCH SE PÅ FAN! Det stämde haha! Stackars människa som får dras med ett sånt namn!!!!

Hur som helst så tänkte jag att om jag får en son så skulle jag kunna döpa honom till något liknande.. o då kom jag helt enkelt fram till Gurra Propellersnurra. Stilrent, enkelt och alldeles udda... Jag lovar att han skulle bli den enda i klassen med ett sånt förträffligt namn. Dock skulle han nog va den enda i klassen (och hela skolan!) som var mobboffret nummer 1... och det önskar man väl inte sin son..... haha. Men tanken var rolig att leka med =D

Det var allt för mig idag, tack o hej. // Pulla-Ulla Propellersnurra , moder till Gurra Propellersnurra .

Jobb, jobb, jobb?

2008-01-25 / 11:59:15
Någon som tänkt på hur mycket tid vi egentligen lägger ned i våra liv på att arbeta? Det e egentligen helt sjukt! Vi jobbar från det att vi e 18 (dom flesta av oss), tills det att vi fyller 65...... jag menar det är 47 år vi lägger ned för att tjäna några kronor så vi kan betala räkningar... och räknar man med alla utbildningar man ska gå igenom för att ens arbeta dom här 47 åren, ja då kan man säga att vi arbetar ca 60 år innan vi pensionerar oss...... det är tamejfan mer än halva livet vi ägnar... åt vadå?....

Lite skumma tankar såhär på morgonkvisten men ja kom o tänka på det eftersom det inte e lång tid kvar innan ja själv ska gå o jobba....=/ men men... vad gör man inte för o tjäna samhället.... ? SUUUUUUUCK......

Nu vill ja bara ha hit sommar o soooool =) så man kan gå ut o ta långpromenader längs med stranden, sola och bada o njuta heeela dagarna... gud så skönt de skulle va =) När sommaren kommer ska ja ta me mina två kissemissar på en promenad... Missy har redan testat på att vara ute i koppel.. det blir nog lite krångligare med Lillen.. det kommer bli sååå läskigt för honom stackarn.. men det går nog bra efter ett tag I hope =)


            image12


Visst e dom söta tillsammans? =) hihi.

-----------> Pussar and Out .

Ett bakfullt svin.

2008-01-24 / 14:16:51
SKÅL OCH VÄLKOMMEN.

Här sitter ja nu tamejfan och är bakfull. JAJAMENSAN. Så trevligt så..

Fyllesvinen, dvs : Jag, Jenny, Carro & Alex hade en trevlig fyllekväll igår med pissljummen öl, blodrött vin och en massa jävla charader. Det låter inte så lockande när man tänker på det idag kan jag ju meddela, men igår hade vi faktiskt jävligt kul ;)

Jenny satt och viftade med armarna hela jävla tiden vad hon än fick för uppgift att göra så där va det lite svårt att lista ut vad hon menade, Carro o Alex hade race i min lägenhet.... dom sprang hela tiden sin väg så dom såg man inte mycket under kvällen, men dom vann iaf spelet... man kan ju undra om det var fråga om fusk när dom sprang iväg och skulle göra sina charader........... (höhö) Jag då? Ja.. hmm. Jag satt väl mest och blev full tror jag. (ha ha !)

Japp kära vänner, så var det med det.

Nu sitter ja o väntar på att den satans brevbäraren ska komma hit o langa min post så jag får se hur mkt jag får i lön imorgon, men nej. Det kunde ju jag fetglömma.

Härligt.
Nu ska jag ta mej ett bloss i köket o bara fortsätta vara bakfull.
Ha en trevlig dag! Tjing!

- Nytt år, nya tag? I HELVETE HELLER

2008-01-22 / 21:49:41
TJOHO  ! =)

Jag har varit väldigt inaktiv med den här bloggen på ett VÄLDIGT långt tag o jag kan inte riktigt svara på varför.. har väl varit för upptagen eller nåt..
Hur som helst så har det hänt alldeles för mkt för att jag ska orka skriva ner allt men ja tar en del av de...
Det hände en del skitgrejjer som hade kunnat göra att jag skulle få gå upp i rättegång men nu har jag fått beskedet att FÖRUNDERSÖKNINGEN LÄGGS NED. Det fanns inga tillräckliga bevis... En sten föll genast bort från mitt hjärta, TACK GUD!!

Dessutom har jag äntligen flyttat hemifrån till en alldeles underbar lägenhet med uteplats. HÄRLIGT!!

- En positiv start på det nya året..
Sedan har vi då mitt jobb inom hemtjänsten. Jag har arbetat alldeles för mycket den senaste tiden och varit med om alldeles för mycket intriger & skit.. JA MIN KÄRA OTUR HAR VISAT SIG TA MEJ FAN FÖR JÄVLA MKT !! Jag gick aldrig till jobbet imorse plus att ja sa upp mig. Varför? Jag har gått in i väggen flera gånger eftersom jag jobbar för mkt o bryr mig för lite om mig själv och hur jag mår. Jag pallade helt enkelt inte längre...
 
Tro nu dock inte att jag är arbetslös, för det är jag inte..... =) Jobbar fortfarande kvar på Willys i Länna så jag har alltid nåt ! =) Men jag pallar bara inte ha 3 jobb som jag har haft, och arbeta 250 timmar i månaden... Det funkar ett tag kanske men vem orkar leva så i längden?... Pengar är värt mycket i dagens samhälle men frågan är ju om det verkligen är värt hela din hälsa, din fritid, tiden med dina vänner m.m... tidigare skulle jag svarat ja men nu när jag vet hur det verkligen är så säger jag bara NEJ NEJ NEJ. Det är inte värt det! Man förlorar så mycket tid som man aldrig får chansen att ta igen plus att det tär så otroligt på ens psyke... tro mig jag vet, jag fick börja gå i kognitiv beteende terapi efter allt med bla idiotiska saker som jag har gjort på fyllan och överlag allt annat som har fått mig att må så otroligt dåligt.......

Inte så positiv start på det nya året ...

Så, ett litet gott ord på vägen från någon som har gjort många tabbar: Tänk ett steg längre och ligg alltid ett steg före! 
                                                    image8


                                                                        
Min sötaste kissemiss
MISSY.
Denna donna har varit ensam om sitt revir ett bra tag, men matte tyckte att det var dags att skaffa en lek-kompis eftersom Missy aldrig kunde få nog av att leka, så familjen utökades med en liten pojk-kisse. Hans namn blev då han var så liten och gullig, LILLEN, passande nog ;) Bilder på dessa två sötnosar tillsammans kommer när jag lagt in dom på datan :) hihi.
                                                                                     
TJINGELING PÅ ER!!!