Bloggbyte!!!

2010-10-18 / 15:02:09
Hej mina fina & kära !

Nu tänker jag byta bloggportal, för jag gillar inte blogg.se längre faktiskt ! Den här bloggen kommer fortfarande finnas kvar o det är mest för min egen skull för jag har skrivit i den i flera år... men jag kommer inte publicera några nya inlägg här utan det gör jag på min nya blogg :


http://www.nattstad.se/Tess@ns

Följ med mig dit istället :) Puss o kram på er alla!


Maginfluensan igen!!!

2010-10-18 / 12:08:34
Usch.

Skulle egentligen ha varit på jobbet vid den här tiden, o till o med haft lunch nu... men istället sitter jag hemma med Leon som kräktes flera ggr inatt.

Vet inte om han kan ha blivit smittad utav någon/något på Andy´s Lekland? Det var ju mkt barn där o jag menar, alla barn tar i precis allt... för han mådde bra igår kväll.

Sedan vaknar jag på natten av att han står upp i sängen o gråter, jag i princip sover när jag själv går upp ur sängen för att ge honom nappen o lägga honom ner i sängen, då jag märker att det är alldeles blött där o luktar riktig maginfluensa. Får panik (som jag alltid får när Leon blir sjuk) o ropar på Jonny så han kommer upp i sömnen också o vi tvättar av Leon, byter sängkläder m.m

Lägger honom ner o försöker somna om allihopa. Det går 30 minuter, sedan händer samma sak igen. Upp, tvätta av Leon, byta sängkläder....

Faaan vad jag hatar maginfluensa! Det verkar inte vara lika allvarlig maginfluensa som han hade sist iaf (o samma som han smittade mig med), för han verkar vara ganska pigg o må bra nu, dock är han väldigt varm så jag vet att han har feber...

O än så länge har jag inte vågat ge honom nån mat, han fick lite välling för 1 tim sedan o det verkar ha stannat kvar i magen än så länge.. usch usch usch jag verkligen hatar sånt här! Man tycker ju så synd om honom :(

Jag tror att jag är drabbad av en förbannelse....

Söndagar...

2010-10-17 / 18:37:13
.....måste ju verkligen vara dom roligaste dagarna på hela veckan.

Varför finns ens Söndagarna undrar jag? Vad fyller dom för funktion? Dom är ju bara deprimerande, alla vet ju att Måndagen kommer efter Söndagen o då är det dags för en ny arbetsvecka. Värdelöst!

Tänk om det kunde vara Lördag hela veckan istället, vad glada folk skulle gå omkring o vara då..

Men nej, Söndagar finns till för att vara tråkiga dagar, såna dagar som man gör absolut ingenting annat än att må dåligt över att det är Måndag dagen efter... så anser iallafall jag!

Såna där dagar då ångesten kommer smygandes bakifrån ungefär som Liemannen o påminner om allt man ska hinna med att göra i veckan. Skitkul. Stressa. Må bra. Underbart.

Min vecka kommer vara proppspäckad med en massa "måsten". Kanske därför jag sitter här o e så himla positiv just nu... Så jag tror jag gör som så många andra också gör - försöker att inte tänka på skiten, för då är snart Fredagen här igen!

Tjingeling

I'm a flowerkiller!

2010-10-16 / 21:15:37
Sitter o funderar på en grej såhär på Lördagskvällen o den här tanken störde mig så mycket att jag var tvungen att avbryta mitt pluggande o skriva ett inlägg...

Varför är det på detta vis att varenda växt jag får (oavsett hur odödlig den påstås vara) dör i mitt hem? I min närvaro? Jag fattar verkligen inte vad jag gör för fel!

Det har nämligen gått så långt att folk köper inte längre blommor till mig, utan jag får växter som påstås överleva i en garderob utan vatten i all evighet...

TROTS DETTA, så lyckas även dessa växter dö i min närvaro. TROTS att det i princip ska vara omöjligt.

Det måste helt enkelt vara så att jag inte föddes till denna jord för att vattna något levande ting.

Jaja, det var bara det. Hej!

En dag i Leklandet !

2010-10-16 / 18:40:29
Idag har vi varit på Andy´s Lekland i Sickla, det ska tydligen vara Stockholms största lekland för barn.

Leon hade jätteroligt o fick springa av sig så han blev andfådd :D

O sen tror jag också jag o Jonny hade ungefär lika kul som Leon ;)

Dock e lillprutten så himla klumpig plus att han inte hade sovit nåt så han ramlade o gjorde sig illa 2 gånger, först ramla han nerför ett "trappsteg" o gjorde värsta volten ner så jag trodde han bröt nacken (panik!) o sen fick han en käftsmäll av gungan han satt på hela tiden, ni kommer få se bilder på vad det är för gunga jag menar.. alltså man får ju typ hjärtattack av att behöva vara förälder.. :/ men han hade jätteroligt iaf o det var det som var huvudsaken!







Naglar .

2010-10-16 / 18:29:02
Efter mycket om o men har jag äntligen lyckats synka min telefon med datorn! Hade ett jäkla problem med detta ska ni veta, o därför har det varit dåligt med bilder... men nu har jag iaf lyckats o jag har ju pysslat lite med mina naglar nu de senaste dagarna o gjort nagelförlängning på mig själv :)

Tycker de blev rätt bra för att vara amatör ;) hehe

Såhär såg naglarna ut igår:




O såhär har jag precis fixat till dom nu:




Vad tycker ni? :D

Åh juste, glömde ju berätta det viktigaste utav allt : Är ni riktigt riktigt kaffesugna så ska ni ju definitivt gå till Waynes Coffee o beställa en stor kopp kaffe. Jag gjorde det igår när jag fikade med Jenny, o jag trodde väl att en stor kopp kaffe var en stor kaffe, men att en stor kopp kaffe skulle innebära en hel jäkla kaffepanna, det trodde jag faktiskt inte... hehe.


Såhär såg min kopp kaffe ut i jämförelse med Jennys o min pappas :



Blir ni kaffesugna nu? Hehe..

SVT 1..

2010-10-15 / 01:02:10
Var det någon som såg på SVT 1 alldeles nyligen ?

Det var utvecklingsstörda människor som var skådespelare/skådespelerskor som åkte till New York för att uppträda... Helt amazing faktiskt, jag både skrattade och..... ja, hade trevligt, hehe.... :D Nej, men det var asbra! Alla ni som går vårdprogrammet/funderar på att söka/är utbildade... det var... lärorikt!

23:50  Elvis i glada Hudik

Pusuja på er alla!

Dagen efter Födelsedagen :)

2010-10-14 / 23:05:25
Tjohoo allihopa! :)

Idag har jag låtit min son vara hemma från dagis för vi skulle gossa hemma istället :D

Jag tog med mig lillgrabben o flög i väg o shoppade lite granna :D

Fick en jättefin klänning igår av Jonny i födelsedagspresent, den satt jättebra på mig.... om man bortser från att knapparna lossnade vid bröstet så fort jag tog ett andetag. Mina bröst var för stora för klänningen! Himla irriterande kan jag säga, för jag ville verkligen ha den klänningen på mig igår.. o jag tänkte "Men om jag försöker att inte andas, så kanske knapparna inte spricker upp?" Meeeneeh, tanken kanske inte var så bra ändå trots allt o tur är ju det, annars hade jag blottat mig för många personer VÄLDIGT många gånger igår!

Så idag va jag o försökte hitta en annan klänning på MQ = mission impossible om man har tuttar. Provade flera stycken o inte en enda klänning fick jag upp över tuttarna, alltså HALLÅ. Klädskaparna kanske borde börja tänka på att vissa människor har bröst men ändå vill ha kläder på sig??!

Så jag fick ta pengarna tillbaka o vandra in på en annan affär istället.. men då fick jag med mig två andra klänningar, som mina bröst fick plats i (tack Gud!) o ett par jeansleggings.

Sedan köpte jag egen uppsättning för nagelförlängning, så nu har jag gjort egen nagelförlängning, o det blev jättebra faktiskt, jag är riktigt grym! Ni ska få se bild sen ;) Hejdå nagelsalonger - Hej Proffs-Tessan!

Jag är så nöjd över gårdagen, o riktigt nöjd över dagen som varit också! Fick dessutom med mig ett nytt skärmskydd till min fina telefon, och ett plastskyddsfodral eller vad man säger, som skyddar runt om telefonen - Rosa såklart! Så nu är mina naglar o min telefon i matchande färg, synd att jag inte hade på mig min nya rosa klänning som jag köpte idag också, hade varit perfect match! So jävla girly! I like it ;)

Ne nu blir det nog lite dumburk - dagis imorgon blandat med plugg o kanske lite tjejträffar! So long!

My B-day!

2010-10-13 / 22:31:18
Idag blir jag ett steg närmare 30. Ett steg närmare svettningarna, klimakteriet, ångesten och åldern. SKÅL för det vill jag med detta säga!

Tack alla mina fina, underbara, älskade vänner o familj som var här idag o grattade mig! Det betyder så oerhört mkt! <3

O tack alla andra för alla fina gratulationer o tack för alla fina presenter jag har fått!

Ni är alla underbara, det vet ni va? ;)

<3

Rädsla.....

2010-10-07 / 12:30:32

....inför mina två kallelser som ligger hemma o väntar. Why, why, why......

Håller tummar och tår....

2010-10-06 / 18:14:25
.....för att allt går bra för oss!

Nu lär det ju ta ett himla bra tag innan vi får reda på någonting... men det är lika bra att vara inställd på att saker och ting INTE går som man vill, så slipper man bli besviken sen liksom.... Men drömma kan man ju alltid göra, o det tänker jag faktiskt fortsätta göra tills jag vet hur allt blir !

Idag har Leon varit hemma med Jonny medans jag har jobbat, Leon e fortfarande snorig o Jonny har typ åkt på nåt ryggskott eller nåt. Han har vrålat som en stucken gris här hemma o haltat fram med datastolen som "rullator" o skrikit "aj" o behövt sitta snett för att inte ha ont. Kan ni tänka er hur MYCKET jag har skrattat? Det vart så illa så jag va tvungen att springa på toaletten när han började vandra omkring med datastolen som stöd för jag höll på att kissa på mig... hahaha.

Dessutom var han tvungen att tillkalla "back up" i form utav greken Christoffer som fick komma hit och assistera Jonny, för han kunde inte lyfta upp Leon ur sin matstol, samt fick Christoffer själv ont i ryggen så båda två gick omkring här o skrek. Behöver jag nämna att greken va på apoteket o köpte varsitt "Voltaren" plåster som e mot smärta som dom båda har satt på ryggarna nu??.... Assååå.. hahaha....

En helt vanlig vardag med andra ord. O nu har jag börjat prenumerera på Triss också!

Hallååå storvinsten, kom till mamma! :D

Under tiden....

2010-10-05 / 10:27:34
...så hittade jag även lite bilder från när vi var i Cypern i somras som jag tänkte dela med mig av :)
Enjoy!






















Got damn vilken jävla frihetskänsla den där redan var!
Ååååh, take me back!!!

Kaffe-crazy!

2010-10-05 / 10:14:40
Godmorgon bloggen!

Nu har jag precis druckit 2 stora glas kaffe o känner fortfarande sug efter mer! Kanske ska sätta på kaffepannan en gång till? Asså jag undrar ju hur pass bra det är för min mage (o min kropp i allmänhet) att dricka typ 10 liter kaffe om dagen? Någon som vet biverkningar som kan följa med min goda ovana? haha

Leon är fortfarande snoris o jag har börjat få problem med mitt öra igen. Har ju åkt på öroninflammation o fått vara på vårdcentralen o fått 3 återbesök på akutmottagningen, kämpat med örondroppar o undersökningar osv, o guess what? Det har inte blivit bättre. Så nu ska jag till en specialistläkare (om 2 veckor), tack för den! Örat gör ont, rinner o gör mig yr tack vare att inflammationen satt ganska långt in i örat så det går på balanssinnet. Jag behöver med andra ord inte dricka alkohol för att känna mig lite dizzy, haha ;)

Snart ska jag ta mig en dusch o jag har även bestämt mig nu för att sätta på mera kaffe. :D

Har ju prov i skolan idag egentligen men har bestämt mig för att ta provet på Tisdag nästa vecka, det fanns möjlighet till det också så det är ju bra, för det blir alldeles för stressigt idag! Dessutom har jag ju ett jäkla problem med dom där frågorna som jag skrev igår :(

Bilder kommer nog upp lite senare idag eller imorgon, om jag hinner ladda upp dom :) så under tiden tycker jag ni kan kommentera lite va! Ni är ganska dåliga på det era smygisar :D

Over and out!

Ååååh.

2010-10-04 / 22:17:01
Vad jag lääängtar tills imorgon! Vill bara sova så det ska bli morgon så tiden ska gå fort!

Det jag inte längtar lika mycket till är provet i skolan imorgon. Har suttit o läst alla sidorna nu, o fick precis reda på att alla svaren till frågorna vi ska studera finns på internet.. SKÅL. Suttit o läst allt i onödan. Eller kanske inte, det är ju bra o veta information o så men va faaaan, man ska väl inte plugga mer än nödvändigt?

Såatteh. Ja. Nu får jag börja om från noll. O helt plötsligt tappade jag motivationen. Det är egentligen asenkelt för mig att leta upp svaren o plugga in dom, men det tar verkligen emot. Vet att jag kommer sitta som en stressad timer imorn för o göra allt i sista sekunden, o samtidigt se efter Leon. Ja men det kommer ju gå bra.

Usch, varför ska folk krångla till det? Otydlig information - NEJ TACK. Plugga i onödan - NEJ TACK. Plugga i sista sekunden - NEJ TACK. Tala om exakt VAD det är man ska studera - JA TACK. Var det svårt eller?!

Bajs

Blogg-break!

2010-10-04 / 14:35:10
Hej igen bloggen! Long time no see!

But I'm back!


Jag har behövt tagit ett litet blogg-break för jag haft händerna totalt fulla med andra saker! Orkar/kan inte ens skriva ner allting för det är sååå MYCKET! Men jag ska försöka klämma in ett o annat inlägg igen iallafall - så att alla ni, mina typ 3 (?) läsare, haha.. har något att läsa iaf ;)

Idag e jag hemma med en sjuk liten kille, snoret bokstavligen forsar ner för hans näsa o så hostar han massa :/ O just nu sover han så han snarkar för han är så täppt i näsan så han knappt kan andas.. stackarn!

Imorgon har jag prov i skolan, o har inte ens börjat plugga än.. Tänkte faktiskt ta o göra det nu, o jag ska läsa typ 200 sidor o svara på frågor samt söka på internet.. piece of cake liksom!

Anyways, imorgon är det massa spännande som händer, förutom provet i skolan o den viktigaste händelsen i tv:s historia, dvs säsongspremiär för DESPERATE HOUSEWIVES.. (!!) så är det även en annan rolig grej som händer. Mer om det imorgon, nu måste jag försöka köra ner näsan i boken innan det förkylda lilla energiknippet vaknar!

Tjingeling!