Förkyld!!!

2010-06-23 / 09:23:50
Jag har blivit förkyld! :(
Min hals är lika tjock som Svullo ungefär, o det gör ont när jag sväljer :(
Baaajs.

Jag som ville träna idag.
Kanske ska göra det ändå? Fast frågan är hur pass bra det är..

Hmm..
Måste fixa nya sandaler åt Leon också..

Åh, juste - nu har jag semester i en vecka ! Naajs :D

Asså, det måste ju firas att jag fått löneökning o blivit fast anställd! Shopping?
Eller.. hmm.. fasiken, löning är imorgon. Där sprack den idén.

Vafan, jag vet inte ens vad jag skriver nu, borde inte ens blogga för jag är helt lost..

Tjingeling!

Härligt!

2010-06-22 / 23:47:34
Nu är jag fast anställd! :)
O har fått löneökning, me ganska mkt :)
Inte helt fel med andra ord.

Ganska tuff dag på jobbet annars,
typ fått ryggskott eller en rejäl sträckning.
Men det går över.
Ska träna imorgon så kanske det blir bättre då?

Imorgon kommer mina älskade vänner hit,
Carro o Ellen :)

Pusuja till er!

Just nu är jag super-nöjd. Ska inte klaga. Allt är precis som jag vill ha det, and I like it!

Over and out!

Tankarna flyger...

2010-06-21 / 22:08:45
...kring en större lägenhet! Fy faaasiken så skönt det skulle vara med STÖRRE! Framförallt med ett eget rum åt Leon... allt är bara i en enda röra här, vi har alldeles för mkt kläder o saker nu, o ingenstans att göra av alla grejjer eftersom att ytan (boytan för er som vill garva åt mig..) inte räcker till! :(

Kom på en grej till liksom. Jobbar bara imorgon sen har jag semester en vecka, sen jobbar jag 2½ vecka till innan vi åker till Cypern o jag har semester i ytterligare 4 veckor. Naaajs ;)

Skulle ha glidit ner till gymmet idag men så blev det ju icke, sovit skitdåligt inatt (Leon väckte mig typ 5 gånger genom att skrika "mammaaa" i sömnen X antal gånger pga av att han e febrig..) :/ sen vaknade jag automatiskt kl 20 över 4 imorse o trodde att jag hade försovit mig till jobbet.. ingen vidare bra sömn inatt me andra ord, o en rätt tuff dag på jobbet så skippade jag träningen idag. Får bli på Onsdag istället o då funderar jag även på att ta lite massage o sola lite på samma gång :)

Nej nu kallar min mjuka kudde på mig.... den riktigt skriiiker... ååh va skönt det ska bli att sova......

Kronprinsess-bröllopet!

2010-06-19 / 22:33:20
Jag hade faktiskt inte ens tänkt att ägna en tanke åt det idag. Inte åka in till stan o trängas med massa hundra tusen människor. Inte se på tv. Utan bara låta det vara. Men det var ju i princip omöjligt eftersom det pratades om det på radion, löpsedlarna var fulla med bröllopet, på tv:n sändes det nog inte en enda kanal med ett vanligt tv-program... så atteeh, det va ju bara att gilla läget, typ.

Vi åkte hem till Amie idag, skulle vara där vid 4 för att fira henne lite med grillning o tårta :) O när jag, Carro, Leon o Jonny kommer dit, vad får vi se då? Jooo Ann-Marie o Amie som sitter helt tårögda efter dom har gråtit en skvätt - o tittar på kronprinsess-bröllopet! Självklart! O dom bara babblade om det där jäkla bröllopet att "åååååååhhhh, det va så vaaaackert" o typ "asså vilket saaaagobröllop...herreguuuuud"... snyft snyft... haha, okej Amie för att du e lite känslig just nu, men Ampa, vad e ditt försvar? Haha :)

Så vi satte oss också o kolla o det va faktiskt himla fint bröllop. All lycka till dom.

Såå, nu har jag ägnat dom en tanke o that´s it!

Leon hade jättehög feber när vi va hos Amie, vet inte exakt hur hög för jag tog aldrig tempen, men över 39 grader iallafall, så han fick en alvedon där o fick sova en stund. Nu när vi kom hem för ett tag sen tyckte jag han kändes jättevarm igen så jag tog febern o han hade 39,1 i feber nu.. trots att han fick alvedon för bara ett par timmar sen o trots att han har vilat. Så nu fick han ipren o nu sover han.. Tror det är biverkning av sprutan han fick i Måndags, BVC-sköterskan sa ju att det kunde komma feber o utslag 5-10 dagar efteråt.. hoppas det är bättre imorgon bara! Är så trööööött på att han aldrig kan få vara pigg o kry ordentligt!

Nej nu ska jag typ... avlida.
Är ensam hemma, Leon sover o Jonny är ute med grabbarna. Har så trååkigt att jag vill dö av min tristess.. Tur att jag har min kära Foot of Africa-box här hemma som kan hålla mig sällskap :)

Uttråkad !!!!!

2010-06-18 / 16:18:38
Faaaaaaasiken vad uttråkad jag är !!!

Känns som att jag varit alldeles för effektiv på förmiddagen så nu finns det inget kvar att göra o jag har blivit trött istället ! :/

Hämtade Leon på dagis kl 2 o lekte med honom en stund, lyssnade på musik o dansade tillsammans :) nu sover han (han hade precis vaknat från sovstunden på dagis när jag hämtade honom, o nu sover han igen!) o nu e jag inne tror jag på min 6:e stora kopp kaffe för idag o har ingenting att göra !!! :(

Jonny har en långkörning till Båstad o stack kl 6 imorse med Crippa o när dom kommer hem ska vi troligtvis ut o äta middag... men frågan är när det blir.. om jag lever då.. !! Baaaajs..

Tråk tråk tråk...

Kämpar på...

2010-06-18 / 13:03:55
Idag har jag varit duktig!

Lämnade Leon på dagis kl 9, jaa det gick att känna igen honom idag o han va pigg o glad o såg ut som Leon igen, inte som Chucky, ni vet onda dockan.. haha ;) så han fick gå på dagis idag.

Sen åkte jag till gymmet o tränade, svängde förbi apoteket o köpte barntandkräm o solskyddsfaktor åt Leon, måste ha när vi glider till Cypern :)

Sen hem, plockat, diskat, satt på en tvättmaskin, druckit kaffe, duschat o ätit skorpor + aprikoskräm m mjölk. Om en timme ska jag hämta hem Leon från dagis igen, han får gå kort dag idag :)

Nästa vecka blir skoj: Jobbar Mån, Tis o på Tis blir det ett spännande samtal, på Tors har jag PT o innan dess konsultation på ett ställe som jag hoppas kan uppfylla mina krav på beautyness ;) På Fre e det ju Midsommarafton, o jag har även tagit semester midsommarhelgen.. skojsigt :) O på Söndag ska vi till Gröööönan! Yeey :) Hihi..

Puss på er !

 


På Tisdag ...

2010-06-17 / 22:23:49
... får jag förhoppningsvis goda nyheter !

Nyheter som jag egentligen borde fått idag, men omständigheterna satte stopp för det. Typiskt! Men nu har jag en dag att se fram emot iallafall!

O nu är min skola slut för sommaren, har fått VG som slutbetyg i alla kurser förutom Etik o Livsfrågor, skrev för VG där men kuggade på en uppgift, o när jag skickade in min komplettering hade jag missförstått uppgiften lite grann o skulle behöva göra om den ytterligare för att få VG, men då hade kursen redan hunnit tagit slut o betygen skulle sättas. Typiskt! :(

Jag som ville ha VG i ALLA ämnen. Men men.. jag är rätt stolt över min insats i skolan ändå, med tanke på allt annat runt omkring :)

Kurser

Betyg        Datum      kurslärare

Studieform/    Planering Validering    kurslärare

Vård och Omsorgsarbete 200 p Väl Godkänd  2009.12.21  Eva Jaehnke

091026 Teres är validerad i kursens APU. Det innebär att Terese inte behöver göra praktik i kursen. Ann S

Människan socialt och kulturellt 100p Väl Godkänd 2010-02-26 Gertrud KG Distans
Medicinsk grundkurs 100 p, distans Väl Godkänd 20100330/ Ann S
Etik och livsfrågor 100 gp Godkänd 7/5 -2010 /Katty Nordenfelt Distans
Omvårdnad 150 gp Distans Väl Godkänt 15/6- 2010 /Katty Nordenfelt, Helena Widebeck


O så tillkommer Psykiatri som jag fick VG i + Psykologi som jag också fick VG i, men som mina lärare inte har hunnit skriva in betygen än, förhoppningsvis fixar dom det innan denna vecka e slut..

Iallafall, duktiga mig :)

<3

2010-06-17 / 15:42:14
Ville bara lägga upp lite roliga bilder på min älskade kära puckon till vänner!

Älskar er alla! <3



















Hahahaha... det är ju ni som gör livet värt att leva !!! <3




Bad update...

2010-06-17 / 15:33:21
....as always! Fan va jag suger på att blogga just nu...

Är nyss hemkommen ifrån Vårdcentralen. Ovanligt va?

Fick åka ifrån jobbet o hämta Leon på dagis tack vare att hela hans ansikte svullnat upp pga en allergisk reaktion mot ett MYGGBETT! Han va lite svullen i pannan av myggbettet imorse, men inte så mkt att det var någon fara. Dock blev det värre under förmiddagen på dagis, tydligen. Svullnaden i pannan hade gått upp jättemycket och spridit sig ner mot ögonen så dom var typ helt igensvullna, sedan hade det spridit sig ytterligare ner över näsan o då ringde dagis o bad mig komma o hämta honom, dom var oroliga för att det skulle påverka hans andning.

O tro mig, när jag kom till dagis o fick se Leon fick jag en chock! Asså på riktigt, han såg ut som en bebis ifrån någon skräckfilm, jag kände inte ens igen honom! :/ Det gjorde verkligen ont i hjärtat att se honom så, ändå var han så glad. Som alltid. Mitt lilla hjärta <3

En normal bild på Leon, frisk o äter skorpa :




O så bilder på Leon när han fått en allergisk reaktion, ser ni hur svullen han är!??! Sjukt....








.....men lika glad ändå... skruttis :/ usch, stackarn..... :/

Helgen som varit..

2010-06-06 / 19:56:55
..har varit super-bra enligt mig! Snacka om att man verkligen blir på tip-top humör nu när solen skiner! Det spelar ingen roll vad man hittar på, allt är bra ändå så länge det är varmt o skönt ute.. konstigt egentligen..

Jajaa, i Fredags var vi ju iaf nere hos Carro o firade henne :) Super-mysigt att träffa alla tjejerna, I love u guys! Tog ett par bilder med min fina HTC telefon, men på något vis har jag trollat bort dom :( annars hade jag lagt upp dom här!

Igår var vi o fixade pass åt mig o Leon, eftersom att vi åker till Cypern i Juli ju, o mitt pass hade gått ut, o Leon har ju inget.. men nu får han sitt allra första pass :) fotot blev jättebra på lillskruttisen, värre vart det för mig.. för när jag skulle ta foto stod Jonny bredvid mig o ba "asså gumman, du behöver väl inte se ut som en bitch på bilden?".. haha vaaa!!! Skit-störande.. Så tog hon ett foto som blev helt cp först eftersom jag va tvungen att peta till Jonny för den fina kommentaren.. sen skulle hon ta ett nytt foto, jaa då vräker Jonny fint ur sig "men gumman, nu höjjer du ju på ena ögonbrynet!!" Va faaan liksom, så jag putta bort han o drog för skynket o tror att jag ska få lite koncentration ensam för att ta ett foto.... vad händer då, Jo Leon drar bort skynket o där står dom båda, han o Jonny med världens flin... SÅATTEEH, TACK säger jag bara.. haha. Mitt pass-foto blev inte riktigt helt okej om jag säger så.... men men, vad gör man. Tur att man inte behöver visa passet speciellt ofta iallafall... haha...

Sen drog vi till Farsta o åt lunch på Il Forno Romano, jättegott :) jag tog dagens lasagne o Jonny tog pasta med typ ugnsbakade (?) tomater o spenat.. Sen mötte vi upp Crippa o Mickis där, shoppade lite, åkte hem, Jonny o Crippa åkte o handlade mat sen gjorde Crippa o Mickis i ordning en överraskningsmiddag åt oss alla o Jonny (hör o häpna!!) bakade bröd :) o så hyrde vi film. Jättemysigt :)

O idag så har vi varit ute på gårdsloppis, Carro Orre Lucas jag o Jonny :) Hittade massa roliga grejer till Cypern-resan åt Leon som vi behöver, bland annat arm-puffar o en badring :D! Sen fick han en mini-pool också, me palmer på den o så :) Sen stack jag iväg o tränade o fick massage i en vattenmassagesäng! Det va något utöver det vanliga kan jag säga, aldrig testat d förut men jag kan verkligen rekommendera det för er.. d va så härligt att jag till o med somnade till vågornas brus typ :D

Efter träningen så gled jag ner till Carro o Orre där Jonny redan var me Leon, o så grillade vi körv :) Det har blivit mkt av det nu, speciellt körven haha.. men det är ju sommar nu o d hör ju liksom till :) Nu e vi hemma, Leon o jag har duschat o nu ska prutten sova o jag ska glo på tv.. har min långa arbets-vecka denna vecka med start imorgon... suuck. Men snart är det semester ! WOHO!

Hoppas ni haft en bra helg ! Tjingeling :)

Måste ta mig i kragen.. ..

2010-06-02 / 21:53:02
..med det här dåliga bloggandet ! I knoooow !

Men eftersom jag har ett sånt OTROLIGT fullspäckat schema dagarna i ända.. (YES).. så räcker tyvärr inte dygnets alla timmar till ibland.. dessutom finns det inget kul att skriva om.. eller joo det gör det ju... men ändå.. ORKA :)

Sjukt mkt att göra i skolan.. har på mig tills på Fredag nästa vecka att bli klar med Psykiatri, Omvårdnad och Psykologi kurserna.. o jag ska typ läsa 500 sidor.. o skriva uppgifter... YEEEEY liksom. :S

Jag längtar sjukt mkt till semester nu känns det som.. mitt huvud har nästan exploderat av alla måsten på sista tiden.. o till slut har det bara blivit så att jag känt att jag protesterar o inte orkar göra nånting alls.. blir som handlingsförlamad, bara för det är FÖR mkt..

Men from 11/6 är det sommaruppehåll med skolan, till Augusti nån gång.. o sen är det heller inte många veckor kvar tills jag har semester.. o den 16:e Juli åker vi till Cypern ! Wohoo :)

Så jag antar att jag kan plåga mig själv att stå ut ett tag till iaf.. ;D

Idag fyller min bästaste vän hela 22 år, shit hon börjar bli gammal nu asså.. haha.. vi har iaf varit nere hos dom efter jobbet o grillat körv o ätit ballerina kakor.. o till det exakt 18 koppar kaffe delat på 4 personer (jaa, Carro räknade.. sooo Carro-style..) haha.. :D

På Frajdag blire presentutdelning o kanske, kanske ett glas vin.. eller två.
Har inte riktigt bestämt mig för om jag borde dricka.. eller inte. Har haft lite otur me alkoholen de senaste gångerna tack vare att jag inte mått speciellt bra överhuvudtaget.. så vi får väl se hur det blir med skålandet för min del.... Time will tell..

So long långkalsong !

Carro 22 år !

2010-06-02 / 21:42:51
Grattis min älskade lattemorsa på din födelsedag !



Det är såhär vi är vana att se "ditt rätta jag" ... hahaha

Me <3 you !