Äntligen...

2009-11-30 / 18:05:41
har jag lyckats att julpynta lite här hemma!

Jag har letat som en GALNING efter våra adventsljusstakar, men jag måste ha trollat bort dom någonstans där inte solen skiner.. för jag har inte hittat dom trots att jag vänt upp o ner på hela lägenheten o hela vårat förråd! SÅ. Jag fick pallra mig ut för att köpa nytt. Lagom kul. Jag kan ju säga som så att jag nog inte var den enda här i Sverige som har trollat bort allt julpynt. ALLA verkade tamejfan ha gjort det!

Aldrig sett så mycket folk inne i en affär o kundvagnar FULLproppade med julgranar, belysningar, julpapper, glitter, tomtedräkter o fasen vet allt dom hade! Jag stod bara o snurrade med Leon i vagnen för jag kom varken fram eller bak eller åt sidan i den där jäkla affären. OCH, till råga på allt. Självklart va adventsljusstakarna SLUTSÅLDA. Det fanns typ tre stycken JUMBO stakar kvar. För 300:- styck. Hade ingen större lust att ta dom.... inte bara för att liksom. Så jag köpte ett paket med Kronljus. Det var det.
Det vart ju liksom en mycket lyckad shoppingtur måste jag säga..... :P

Det slutade med att Jonny fick åka till Bauhaus o köpa två stycken stakar där billigt. Så nu har vi iallafall LITE julkänsla här hemma :)

Bara alla satans julklappar som fattas nu då.......Ingen ork what so ever......

2009-11-29 / 23:09:28
....har jag haft att skriva här på bloggen på senaste tiden. Nu har det hänt så mycket grejjer här så jag har inte haft en tanke på att skriva nånting... Jag har mina ups and downs med bloggen har jag märkt. Ibland är jag skithurtig o skriver ner varenda liten grej jag tänker på, men ibland så kan det gå veckor utan att jag skriver en enda rad. Sorry till alla mina typ.. 5? läsare. Haha.. inte meningen att let u guys down so to speak. :)

Nu pluggar jag o jobbar för fullt. Jobbade 8 dagar i rad o det tog på krafterna att sedan komma hem o sätta sig med en jävla bok o börja läsa kan jag ju säga! Man skulle nog kunna trott att jag va hög på nåt efteråt, så rödsprängda som mina ögon var, o dessutom rullade upp och ner som en annan karusell.. men men. Jag har lyckats att hänga med hittills iaf! :)

Det enda som bekymrar mig när jag jobbar för mycket är att jag saknar Leon nåt så in i HELVETE.. ursäkta..! Jag får dessutom ångest för att jag jobbar.. Är det normalt eller?!

Nu har Leon iaf fått en plats på dagis. Fick svar JÄTTEFORT. Sökte tror jag på en Tisdag, o fick svar på Måndag veckan därefter... jag trodde jag skulle få vänta jättelänge.... folk har sagt att man ska skynda sig med att söka för att det e så lång väntetid.. men iallafalll... sökte från 1/5 o han blev antagen från den 3/5 :) Känns skönt att han har en plats garanterad nu :)

Har varit på arbetsintervju som kontaktperson. Så vi får se vad som händer med det. O imorgon ska jag på en annan arbetsintervju... Ja som sagt det händer ju lite greejjer här dåra.

Har inte tid att skriva mer nu.... måste plugga.... duty calls! (Lovar att försöka bättra mig med uppdateringen hära... o bilder kommer läggas in så snart jag lagt upp dom på datan!) :)

PUSS PÅ ER

Glömde säga....

2009-11-03 / 23:23:06
.....till Amie - jag tänker på dig gumman. Tänker på er allihopa. Kan inte föreställa mig hur det känns eller hur det är att gå igenom. Men jag vill att du ska veta att jag alltid kommer finnas här för dig. Du kan alltid ringa mig - oavsett vilken tid på dygnet det är om du vill prata. Allt i livet har ju sin mening - men man fattar inte på vilket sätt det här som hände ska ha någon mening?! MEN.... ni kommer att ta er igenom det här också, precis som ni har tagit er igenom allting annat. För ni är starka tillsammans!

<3

Hjärnskakning.

2009-11-03 / 23:14:17
.. är vad jag ligger hemma med nu. Sedan 2 dagar tillbaka.
Halkade i Lördags och ramlade handlöst bakåt och slog bakhuvudet i ett stengolv så jag fick ett jack i huvudet och började blöda jättemycket. Fick åka in till akuten och fick veta att jag var prioriterad före alla andra eftersom jag hade en skallskada. Ändå fick vi vänta i typ 4 timmar innan jag blev undersökt. Blev inlagd på SÖS och dom konstaterade att såret inte behövde sys för det inte var tillräckligt djupt. Men dom ville ha mig kvar under observation så att jag inte hade fått en blödning i hjärnan. Jag hade iallafall fått en rejäl hjärnskakning och skulle hålla mig still i några dagar. Såå. Här sitter jag nu.

Är dock mycket piggare idag än igår. Igår kunde jag inte va uppe alls o gå, blev bara yr o illamående. O sov i princip till o från hela tiden. Orkade inte göra nånting. Orkade inte ens ta hand om Leon, trots att han försökte få min uppmärksamhet hela tiden. Stackaren =(

Idag har jag iallafall lyckats duscha o tvätta håret (har inte vågat innan av rädsla för att såret ska gå upp o börja blöda igen), så tvättade håret o har fått bort det mesta blodet. Dock är det lite kvar precis vid såret. Så typiskt att sånt här ska hända... jag har sån jävla otur! Men.. det blir väl bättre. Hoppas på att jag ska vara ännu piggare imorgon, så att jag kan gå o jobba normalt igen snart...

Skolan har iallafall fungerat jättebra.. jag e riktigt duktig om jag får säga det själv! ;D Lämnar in alla uppgifter i förtid o anstränger mig verkligen.. jag ska få bra betyg o jag ska grejja det här! Jag kommer inte behöva göra någon praktik nu i A-kursen, eftersom jag redan jobbar inom vården. Så jag får pilla mig i naveln i tre veckor medans resten av min klass e ute på APU! (hö hö hö)! ;D ;)

Jonnys födelsedag var trevlig. Firade på Tisdagen lite granna med släktingar o fikade. Sedan i Lördags (jaa när min fina skallskada kom till) så var vi ute ett gäng i Gamla Stan :) Så man kan säga förutom trippen in till akuten o bristen på sömn o allt det andra, så var det nog rätt lyckat ändå. Fina presenter fick han iaf :)!

O på Torsdag ska Leon på 10-månaders kontroll. O på Söndag (Fars Dag) är han 10 månader! Kan inte riktigt fatta än att han snart e 1 år. Snart ska han fira sin första jul, få se sin första tomte o få sina första julklappar. Sedan blir det firande av 1-årsdagen, första tårtan o första kalaset. :D Lillplutten. Tiden går verkligen fort när man har barn!!