MERRY CHRISTMAS !

2009-12-25 / 03:02:15
God jul på er alla!

Idag har varit en underbar dag som började lite konstigt.. som sedan blev stressigt.. som sedan blev underbart. Inte en dag som alla andra vill säga..

Till exempel så sov Leon som en stock imorse när kl var 11.15. Jonny var redan uppe (satt och spelade tv-spel) jag låg i sängen o sov men när jag vaknade o såg vad klockan var fick jag lite smått panik o typ flög upp ur sängen och lämnade hjärnan och hela min hjärnkapacitet och mitt intellekt behind på kudden so to speak... Jag skulle hinna duscha, Leon skulle badas, vi skulle slå in julklappar o göra oss i ordning, fixa vårt internet (vi har inte haft nåt internet på 5 dagar...) m.m. O vi skulle va hos Jonnys föräldrar vid 2.. eftersom Kalle Anka börjar 3. AAAAAHHH men eller hur. Jag gick upp o drack kaffe o tog min morgoncigg som vanligt. När jag va klar sov Leon fortfarande.. då va kl 11.30 på förmiddagen.. alltså HALLÅ?! Whats up with that unge??! :O

SÅ. Jag fick väcka lillkillen o stoppa han i diskhon o bada honom det första jag gjorde.. haha stackarn. Helt yrvaken va han.. o så kommer jag som värsta skurken o stoppar honom naken i vattnet helt nyvaken.. :P he he he he.... men man måste ju vara ren o fin på julafton! :)

Iallafall. Jag har haft en jättebra o mysig jul (trots omständigheterna... lååång historia). Kunde inte ha haft en bättre julafton som det är nu :) O snacka om att Leon fick grejjer! :D

Berättar mer o lägger upp bilder osv imorgon.

Nu e kl över 3 på natten o jag är supertrött! Får se om vi har en liten kille som sover till kl 11.15 imorgon med...... ;) Japp, vi är lyckligt lottade. Eller så gillar vi bara att snusa länge på morgonen i denna familj..... ;D

Eviga satans julklappshandlande....

2009-12-20 / 01:13:06
.........jag blir tooookig!

Idag var Jag, Jonny o Leon inne i stan för att inhandla lite julklappar. SHIT vad mycket folk det var överallt asså.. det e helt sjukt vilken jävla hysteri folk får när det börjar närma sig jul... Alltså. Visst, det ska handlas o pyntas o lagas mat osv, men ALLA verkar vara ute i sista minuten? Jag menar.. vi har adventsljusstakar här hemma, o sen har jag också lyckats sätta upp en julgardin i köket. MEN. Vi äger inte ens någon julgran. Det är ju typ grejjen nummer 1 med hela julen.. GRANEN. Men eftersom vi inte ska fira jul här hemma så har vi inte tänkt på att köpa någon gran. O vi har ju också en kissekatt som jag tror bara skulle ääääälska allt glitter o glamour (han är ju trots allt lite gay har jag o Jonny konstaterat.) Men nu känns det faktiskt att det är något som saknas här hemma. Kanske ska ta en sväng förbi Plantagen o kolla ändå? Det är ju typ ingen riktig jul utan en gran..... tycker jag iaf..

Nåja.. vi trängdes o pulsade i snön o Leon blev tjurig o ville inte göra nånting, kastade iväg nappen mitt i kassakön så jag fick typ tränga mig in där emellan folket o ba "ursäkta..hehe..jag ska bara..liksom...ta nappen här..hehe" o jag tror till och med att jag råkade putta till någon stackare med min rumpa mitt i allt också. Dom tror typ att det där va en ursäkt för att komma först i kön.... Ja. Lagom roligt om man säger så.

O jag hade hoppats på att vi skulle bli klara me alla julklappar en gång för alla. Men neeej då. Vi köpte 3 st julklappar, o har fortfarande 3 stycken kvar att fixa. Asså det kommer typ bli som jag har misstänkt. Ni kommer att se mig i full panik på julaftonsmorgonen springa som en yr höna i Farsta Centrum för att lyckas fixa dom sista julklapparna... asså va fan. Kan inte tomten bara existera så man kan säga åt honom vad man behöver o så grejjar han allt o bara levererar?

Det vore verkligen perfa....

Vaccinerad !

2009-12-18 / 17:09:35
Japp.. nu har jag ÄNTLIGEN tagit steget som jag funderat på så länge. Nu är jag vaccinerad mot knorrsjukan!!! :) Tänkte att Leon skulle fått vaccinera sig samtidigt men nej, det sköter BVC så då måste jag ringa dit. Såå. Antar att jag får ringa på Måndag o kolla om dom har tid innan jul. Vore ju bra om lillplutten också blev vaccinerad :)

Ikväll är det julbord med jobbet! Spännande... jag har inte ätit ett jota på heeela dagen (är inte hungrig för den delen heller).. men det börjar suga lite i magen när jag tänker på julbord... speciellt prinskorvar o köttbullar! Jag vet inte hur många prinskorvar o köttbullar jag äter varje år när det är jul... o jag vill inte tänka på det heller.. usch jag känner mig som en mördare =/ men det e ju såååå gott! I can't help myself.....

Skulle ha jobbat i helgen men det blev inte så.. så nu är jag ledig istället. Sedan jobbar jag mån-ons o måndag o tisdag ska jag gå på introduktion på samma företag men en annan enhet! Ska bli roligt :) Så nu i helgen får det faktiskt julklappshandlas lite grann! Tänkte dra med mig grabbarna till stan imorgon o kolla lite i affärer.. vi är i princip klara med alla julklappar men det är några som saknas.. o lika bra att få det klart eftersom både jag o Jonny jobbar mån, tis o onsdag. Man har ju ingen lust att bege sig ut som ett racerfyllo på julaftonsmorgonen bara för att liksom. Dessutom blir jag bara arg av sånt... vet att det är hundra andra som gör precis likadant.. väntar till sista minuten o sen får skitbråttom att handla ALLT på en gång. Nej tack. Stå i kö o trängas i flera timmar för EN julklapp. Sen ska man ha allt det andra. O så blir man knuffad hit o dit för folk springer fram och tillbaka i panik.... uaaahh.. jag får typ cellskräck och klaustrofobi när jag tänker på det..

Nu har Leon sovit middag i snart två timmar... undrar om han tänker vakna snart?

2 år tillsammans !

2009-12-09 / 14:36:38
Helt sjukt att jag o Jonny redan varit tillsammans 2 år. Den 2:a December firade vi vår 2årsdag och 1 år som förlovade. O vi har jäklarns hunnit me en del grejjer under den tiden tillsammans. Bland annat så har vi ju Leon, som blev 11 månader nu den 8:e December. Kan inte fatta att det knappt är en månad kvar, sedan är prutten 1 ÅR !! Visst att man har hört folk säga att bebis tiden går sjukt fort, men jag tror inte man förstår HUR FORT det faktiskt går !

Iaf, vi hade jättetrevligt på vår 2årsdag, var och åt mat på Kamarina och sedan gick vi på bio och såg "New Moon". Den var bra, men jag hade förväntat mig att det skulle vara lite mer "vampyr" grejjer i filmen. Det var det ju inte. Inte läskigt eller så för fem öre. Utan mest kärleksbekymmer.. typ. Lite besviken där faktiskt.. =/
Efteråt mötte vi upp Crippa o Mickis o så gick vi till Söderhof där Danne stod i garderoben bland alla pälsar, jackor, luvor och kragar och välkomnade oss glatt.
(Det var dock INNAN garderoben blev så full av jackor, efteråt tyckte jag mig bara se Daniels kalufs svischa förbi bland jackorna, om det nu var hans kalufs och inte bara någon som smugglat in en chiuahua.....)
Sedan dök även Natalie upp som gubben i lådan från ingenstans. Satt o pratade med Mickis o helt plötsligt så står hon framför min fejja o ba "men TJAAAAAAAAA" och halvt knockade mig med sin stora keps. Jag höll på att göra i brallan först innan jag fattade att det var hon och inte Eminem som stod där.

Men trevligt var det! ;D




(See what I mean?) Hhaha :D



Den 3:e December blev Carro o Örr äntligen föräldrar till lilla Lucas! Grattis mina kära <3 han är så fin! Bild kommer när jag får använda mina fototalanger nästa gång vi ses ;) hihi

Idag har jag handlat lite mera julklappar. Tänkte jag skulle komma en bit på vägen så att alla snart är färdiga, men icke. Det finns alltid nåt mer man kommer på liksom. Men vi måste försöka tänka lite, har inte råd att köpa hur mkt som helst. Leons 1årsdag kommer ju upp 2 veckor efter jul, så måste spara lite pengar tills dess också :)

O jag var o fotograferade Leon på Babyland i veckan, o fotona kommer hem vecka 51, julkort också. Jag längtar SÅ mycket! Han fick ha tomtedräkt på sig o jädrans va fotografen fick kämpa tills han fick fram ett leende på Leon. Leon satt bara o stirrade på honom som om han vore dum i huvudet när han satt en anka på huvet och gjorde grimaser o grejjer. Haha Leon jag förstår dig! ;D

Det ska verkligen bli spännande att se Leons reaktion första gången han får se tomten... I wonder...... ;D


OCH....

2009-12-01 / 22:30:36
....glömde skriva.
Tror ni inte på fan att när jag fått upp mina NYA adventsljusstakar o allt, så dagen efter är Jonny nere o har andra världskriget i förrådet (dvs vänder upp och ner på ALLT där nere för att typ leta efter en kabel. Lyckat då vi har mer i förrådet än i lägenheten.......)
Jaaa då kommer han upp med en kasse. Och vad ligger där? JO MINA GAMLA ADVENTSLJUSSTAKAR! Så nu äger jag 6 stycken jävla adventsljusstakar. O sitter o klurar på vart jag ska ställa dom andra fyra? Balkongen? Toan? Taket? Eller varför inte ha en i bilen? Hmm.. Eller så kan ju våran katt alltid få ha en ljusstake i kattlådan. Lyser upp mörkret lite sådär på natten när han är nödig liksom.

Bara en av mina alla smarta ideér........ ;D

Desperate Housewives

2009-12-01 / 22:25:51
Okej nu undrar jag bara såhär... Ni alla som såg avsnittet alldeles nyss.... tycker ni inte att det var bra gjort utav Mike att äntligen säga till på skarpen till den där tröga kärlekskranka kärringen? I think so. MEN. Hon behöver ju liksom inta ta livet av sig över det där.. kom igen HALLÅ?! Hon vill ju egentligen inte ens dö eftersom hon ringer ambulansen innan hon skär sig. Let me just say : Patetisk?! Nu är jag verkligen uppe i högvarv o det stör mig BRUTALT att ett program ska sluta sådär... O så ska man vänta en heeeeeeeel låååååååång vecka tills nästa gång.

Dessa tisdagskvällar är heliga för mig tack vare det där programmet! Jag kan helt enkelt och lätt säga att JAG ÄR FAST! Jag är nerklubbad och bänkad. Hemmafruarna har nästlat sig in i mina hjärnceller o lever rövare där inne o har kalas bland alla mina nervtrådar. Det är full fest i mitt huvud när kanal 5 klockan 9 en Tisdagskväll sänder detta beroendeframkallade dilemma på dumburken.

Imorgon är det min o Jonnys 2-årsdag! :)
Tiden går verkligen fort och MYCKET har hänt sedan vi blev tillsammans kan jag säga.
Jonny tog körkortet, jag hade en STOR svacka i mitt liv (hamnade på Maria + fick lugnande mediciner m.m), Lady (min hund) dog, vi köpte en katt, min farmor dog, Jonny flyttade in till mig och sedan flyttade vi till en större lägenhet, jag blev gravid, Jonny började jobba, jag blev av med jobbet, skaffade ett annat jobb, Leon föddes m.m LISTAN KAN GÖRAS VÄÄÄÄLDIGT lång. O nu är det våran 2-årsdag, julen är här snart, sedan är det nyår och sedan blir Leon 1 år! ;D

Imorgon börjar Jonny sin första arbetsdag på sitt nya jobb!
Han har äntligen fått en heltidstjänst, med provanställning först såklart... o jag arbetar inte imorgon, iallafall inte än så länge. Ska ringa jobbet imorgon. Men blir det inget jobb imorgon tänkte jag faktiskt försöka kidnappa Amie o Elias o ta med mig Leon också o börja inhandla lite julklappar! :)

Nu ska jag smutta lite granna på mitt vinglas o bara njuta av julpyntningen här hemma! ÄNTLIGEN börjar julkänslan komma! Bara snön som saknas nu..... :) :)