Jahaja .. ?

2008-02-06 / 15:42:10
Fan tänker ni, e hon här NU IGEN ? HAHA JAJAMENSAN ! Se på fan att det är jag faktiskt ! =D

Jag e väldans glad måste jag säga, jag kommer få börja ett vikariat på Willys om några veckor ! =) o jag som trodde mitt liv va över eftersom jag bara hade min behovsanställning där, och det ger inga märkvärdiga pengar... Men nej gott folk =D även min otur kan vända och bli något bra =D !! Tackar och bockar för det .

Nu sitter jag här i mina sinnes fulla lag .. lägg märke till FULLA .... nej jag är inte det ÄN, men jag sitter ivrigt och funderar på om man ska ta sig en hutt ikväll .. Känns väldigt lockande ... ;) dock har jag gått med på att arbeta imorgon, men börjar inte förrän 5 ... hmm hmm. Vad gör man åt ett sånt här svårt beslut ? Jag vette fan, o bolaget stänger om några timmar. .. dags att komma fram till ett beslut ... ?

Måste höra runt lite med mina fyllekompanjoner om dom har lust att hutta med mig ikväll , tänker då inte sitta ensam och vara glad i hatten .. inte en gång till haha.

Vad säger ni flickor, blir det en kväll med charader och vin igen eller ? KOM IGEN FÖR FAN . Gör en stackars sate som mig glad nu ! =D

Dessutom e det ju dock allt Lill-lördag idag, så det är tillåtet att ta sig en sup. .... =D !!!

GRATTIS EMELIE 18 ÅR !!!! =)

2008-02-05 / 14:13:23
image13


GRATULERAR 18-ÅRINGEN PÅ FÖDELSEDAGEN .... DETTA ÄR MIN PRESENT TILL DIG MIN KÄRA VÄN :


image14HAHAHAHHAHAHHAHAHHA JAG VET VAD DU TÄNKER JUST NU !!! HAHAHAHAHHAHA =D GRATTIS FÖR FAN!


Vad saru att du sa, saru?!?

2008-02-02 / 20:28:11
ÅÅHH.

Just nu är jag arg, irriterad, besviken och fundersam. Kanske har jag ingen anledning att va det, eller så kanske mina aningar stämmer ?

Ska man våga lita på folk när man blivit sviken så många gånger ? Ärligt talat så vet jag inte... men det jag vet är att jag e så jävla godtrogen så jag litar på folk ändå... trots varningar från mitt inre... sen slutar helvetet med att jag blir sårad, ledsen, krossad och lämnad ensam... fan så jävla jobbigt det här är!!!

Det värsta med hela skiten e ju att ingen kan tala om för dig hur du ska göra, du måste bestämma själv vem du vågar lita på... Men hur fan vet man det då? Shit alltså........

Livet e tamejfan en pimp o det e du som e horan i leken .....