Leons 1 årskalas samt Ellens födelsedag !

2010-01-30 / 14:57:20
Yessss... eftersom jag inte har skrivit på ett tag eller laddat upp bilder så måste jag ju bara dela med mig av den senaste tidens erfarenheter och äventyr..... haha... vilka har varit en del I can say.... ;)

DOCK så var det inte jag som gjorde bort mig på Ellens födelsedag..... Stefan, har du nåt att säga till ditt försvar? Du måste känna dig gaaaaanska träffad... hehe :PBarnkalas ??Får sin allra första egna tårta :)Åt med sked alldeles själv... o det var goooott!!En lagom glad och.. ehhm.. full Steffi..
Alldeles ovetande om sitt ödesdigra misstag som strax skall ske...
Hahaha....Oh yes !Så jävla charmiga asså.... otroligt söta....Hahaha.. eeh.. ja.Bästa Amie <3Tjingeling !

Julafton + Nyår 2009 !

2010-01-30 / 14:41:57
YES ! Jag har gjort det !
Hittat kamerasladden och grävt fram diverse bilder från Jul o Nyår .
Enjoy !Första julklappen på morgonen :)Lillan o LeonJonny och tomtenissen :)Ho ho ho ! Här kommer JULTOMTEN !Leon får sina första julklappar av tomtenOch satt faktiskt i tomtens famn... observera att han gääärna är sugen på att göra nåt bus på den här bilden... :P
Nyårsafton hos syster .Jag o min älskade storasyster <3Bongotrummor ?Alla dansade, Leon med.. heela kvällen satt han hos olika och flög omkring som en vante till musiken.. haha :D


Mallig....

2010-01-30 / 01:45:34
....är rätta ordet för vad jag känner mig just nu!

Fick mitt anställningsavtal idag och jag kommer ha 25 dagars semesterledighet... vilket jag aldrig haft rätt till förut på mina jobb! (Om man inte räknar då jag jobbade hos mina föräldrar....men det var ju ett tag sen..)

Sen dessutom under titeln "befattning/yrke" så stod det "UNDERSKÖTERSKA". :P
Jag är ju inte färdigutbildad ännu, o det vet dom på mitt nya jobb, men dom vet att jag studerar till att bli Uska.. o jag kände mig så himla mallig när det stod svart på vitt på mitt anställningsavtal.... Snacka om att jag har haft luft mot Jonny ikväll :P

Dessutom har jag lyckats att få tag i min kontaktperson idag ! Ska träffa henne för första gången på Måndag kväll. Spännande... O har även pratat med Leons dagis så han ska börja redan i Mars, för att jag ska kunna få mitt fasta schema o börja jobba.... (observera, som UNDERSKÖTERSKA.) :P haha.. SUG PÅ DEN FÖR FASEN !

You go Tessan ! :)

Haha förlåt Carro......

2010-01-29 / 10:54:18
....och Orre ! Gratulationer till er söta lilla kille som valde att kika ut i omvärlden 3:e December ! :D

Det föds så mkt barn i bekantskapskretsen just nu att man blir helt snurrig.... jag hade nog aldrig trott för 2-3 år sedan när vi alla hängde på dagarna, gjorde vad vi ville, festade o gjorde helt sjuka grejjer tillsammans, att vi alla skulle sitta här idag med varsin bebis! (Amie, Ampa, Carro, Victoria o så.. jag) <3

Nu vill ni alla säkert veta....

Hur det gick för mig på intron på nya jobbet igår?

Det gick skitbra ! Verkar vara ett riktigt toppen ställe med trevlig personal.
Och.. jag får mer i lön också.. det är alltid ett plus !
Såå. För att få den fasta tjänsten som jag är ute efter måste jag få in Leon på dagis...

Dagens dilemma : För att kunna börja jobba ordentligt och få en fast tjänst måste prutten börja på dagis...
Men... är man redo för det ?

Tiden flyger ju bara iväg.... Känns som att man egentligen borde få vara ledig mer än 1 år...
1 år när man har barn är som 1 vecka när man inte har barn... typ.

Ikväll har jag min andra introduktionsdag, så Leon ska få va hos sin farmor. Tror jag slutar 22 någonting ikväll. Och imorgon är det ju Lördag o allt.. så då tänkte jag faktiskt rensa upp här hemma... och vem vet, då kanske min kära kamerasladd väljer att kika ut i verkligheten..?

Jag fick höra igår...

2010-01-27 / 21:07:21
...av min kära tjejkompis Victoria (som för övrigt fick en liten dotter den 11:e Januari, och dumma mig har inte grattat dig o Johan än här på bloggen....har ju inte direkt skrivit mkt överhuvudtaget men GRATTIS!)... som sagt, fick höra av henne igår innan arbetsintervjun: "Lycka till Tessan, men du kommer få jobbet. Du får ju alla jobb du söker!"

TACK VIVVI för ditt förtroende... för läget är liksom såhär : JAG FICK JOBBET !

Höhöhö... :P

Börjar på min introduktion imorgon redan, och var där på intervju igår.. Jaa jag gillar ju full rulle så atteeeh. :)
Däremot så har jag ett annat problem : Jag har nyss fått jobb som kontaktperson, o ska kontakta en tjej för o prata lite me henne o bestämma tid för möte osv. Saken är nu denna att jag har försökt att nå denna människa 3 dagar i rad... ringt både morgon, förmiddag, eftermiddag och kväll i 3 dagars tid utan framgång...

Alltså. Börjar känna mig lite smått som en stalker... terrorist skulle man även kunna kalla mig.

MEN - Jag ger mig icke !

Imorgon ska jag o Amie till Ampa :) Fika lite o så ska hon få presenter, eftersom hon fyller år när hon är i Thailand (och JA, hon o familjen ska vara där i 3 MÅNADER.... jag är inte alls svartsjuk.... uhmm.. nejdå)

O innan dess tänkte jag kasta mig på luren igen o försöka få tag i denna icke nå-bara människa... O sedan blir det nytt jobb o introduktion!

WISH ME LUCK !

(Och.. eeeh. Jaa. Jag har fortfarande inte orkat leta efter kamera sladden.........)

Glömde nämna .....

2010-01-27 / 11:19:24
.........att det även kanske blir ett besök på Ikea idag !

Ni vet världens bästa, största o roligaste ställe på planeten ?

Dagens dilemma : Ska jag , eller ska jag inte ? ...

Yeeeey !

2010-01-27 / 11:14:09
Idag är min bil klar att hämtas på verkstaden !
Man känner sig ju en aaaning frihetsberövad utan bil måste jag säga ...
MEN - idag ska den iaf hämtas .. 3000 kommer det kosta .
Helt sjukt att det e så dyrt att ha bil .. men vad ska man göra ?!
Sen tänkte jag faktiskt putsa upp den lite granna o lägga ut den på annons !
Min kära syster har nämligen gett mig en annan bil .. så jag kan sälja clion , o betala det som är kvar på leasingen att betala ..! :)

Nu sitter Leon o tittar på Musse Pigg o dansar i sin stol till sångerna dom sjunger ...
Han säger även usch nu "ish", och napp "bapp", o sen när man säger hej o hejdå så vinkar han. Mamma "maa-ma" och pappa "papp-pa".. :) Frågar man om en puss så får man det :) hihi. Han har blivit så STOR våran lilla kille ! <3

Och .. igår var jag på arbetsintervju . Idag ska dom höra av sig o säga om jag fått jobbet el inte ! Spännande ......
Jag trivs jättebra på jobbet jag har nu , men det är så dåligt med tider .. jag måste ha något fast , speciellt när Leon nu snart börjar på dagis .

O jag ligger före med skoluppgifterna hela tiden .. ska höra med skolan om det finns möjlighet att läsa två kurser samtidigt el nåt så det går lite fortare .. allt e så himla lätt så det är lite segt att vara klar med alla uppgifter flera dagar innan dom ska vara inlämnade .. man har liksom inget att göra sen :/

Jajaa , nu ska vi göra oss i ordning o bege oss utåt ! Tänkte faktiskt ta mig i kragen o ladda upp alla bilder på datan idag , från jul - nyår och Leons 1-årsdag .. Jag lovar, jag ska VERKLIGEN försöka komma IHÅG , och verkligen FIXA detta idag ..

Borde uppdatera oftare.....

2010-01-19 / 15:31:50
...men jag är fanimej för LAT !

Har egentligen massor att skriva om och massa bilder att lägga upp... men min ork har inte riktigt räckt till. Det har helt enkelt hänt lite för mkt saker på sistone...

O jag känner mig dålig.. inte kunnat sova knappt nånting inatt pga att jag haft så ont i magen så jag typ gråtit... Jag har länge trott att jag har magkatarr och nu vet jag nästan med säkerhet att det är så! Sen idag så har jag värsta skumma känslan i huvudet o kroppen.. känner mig typ bakis.. kanske e för att jag inte sovit så bra.. men det är inte trevligt att må såhär när man har en pigg 1 åring i huset som kräver sin uppmärksamhet!

Anyway, ska samla krafter och försöka leta reda på usb-sladden till kameran.. sedan kommer det lite uppdateringar här ska ni se.. ha tålamod! :)