Emelie, hinken och bollen.

2007-05-13 / 20:40:49
Det var en gång en Tessan, en hink, en boll och en Emelie.

Tessan och Emelie satt och diskuterade om Tessans utlandsresa hon skulle göra, och Emelie var helt förtvivlad då hon inte visste hur hon skulle klara det långa avståndet och den långa tiden utan att vara nära Tessan. (Hon avgudar Tessan, by the way)

Emelie har alltid varit benådad med en väldig bakdel, som har varit både till hennes för och nackdelar from time to time. Emelie ville så gärna vara med Tessan men denna gång kanske den gudomliga bakdelen inte skulle räcka till. In i diskussionen:

T- Nu vet jag vad jag ska köpa till dig i födelsedagspresent!
E- Vadå för nånting? säg !
T- Haha, en sån där boll med öron på, du vet som man hoppa omkring me på gymnastiken när man va liten.
E- Meh, varför de?
T- Jaaa, du klarar ju inte av att vara ifrån mig o eftersom din rumpa inte räcker till o studsa efter mig tänkte ja att om ja köper en boll så kan du ju hoppa med den efter planet...
E- Meeeeeeeh!!

Sedan har vi då den härliga historien om hinken... haha den får jag inte berätta för då kommer Emelie att jaga mig med tofflan runt hela Högdalen. Och jag känner mig inte riktigt på humör för att springa ut och motionera denna kväll. Dessutom är jag rädd för rumpan...... En annan gång, Emelie ;) men bara så du vet, JAG GLÖMMER ALDRIG! hahahaha.

Puss & kram !

På ett bananskal.

2007-05-07 / 22:01:05
image2


Såhär ser dagar ut då Natalie Ragnarsson på Olshammarsgatan i Hagsätra har tråkigt. Ja de blev iaf ett fint slutresultat. Undra var hon fick inspirationen ifrån.. =D

Ja känner att ja har handlat lite för mkt möbler än vad de får plats i mitt rum... Tror ja tar de här me o flytta hemifrån i lite väl snabb takt, men man måste ju vara förberedd. =) vet aldrig va som händer..

Ja har sjuuukt ont i ryggen.. tror ja ska be Natalie massera mig med varm olja o skrubba mig lite  på ryggen så kanske de blir bättre =D hihi.

De blir nog så att ja o Natalie gifter oss på den lilla stenen i Hagsätra. Brevid hennes träd. Eller under. Ja vet inte än, planerna är inte riktigt färdiga. Eller så kanske de blir den omtalade "bush-of-love" vi väljer att bli man och fru i. Vi är inte riktigt ense om detta eller hur bröllopet ska gå till. Herr och fru kotte har sagt att dom jättegärna vill vara best man /tärna, men vi har diskuterat detta fram och tillbaka och vi vill nog hellre ha herr och fru Kvistman som står brevid oss i de gyllene ögonblicket. Men som sagt, vi får se vad som händer.

Kmr aldrig glömma den dagen då jag o Natalie skulle gå in på toaletten tillsammans. Hon satt fredligt på toasitsen och pinkelinkade o ja skulle tvätta bort mitt smink. Min härliga otur som ja tidigare berättat om slog då in denna dag. Jag skulle ta nånting från toaletthyllan men råkade komma åt min deoderant. Ej så smart. Den flög ner i Natalies behov, i toaletten. Vad fan gick snett ? Friden fick ett konstigt slut. Där stod jag chockad, Natalie förvånad och min deoderant i hennes piss. Så trevligt gick det till. Sen kunde ja inte sluta garva..

Så härliga dagarna kan bli ibland .. =) Don't you think?

Introducing Siikavaara :D

2007-05-05 / 23:38:37
                image1Många undrar säkert varför ja valde siikavaara som namnet på min blogg... Dom som känner mig vet var namnet kmr ifrån men till er andra så tänkte ja bara säga att de e mitt släktnamn, o egentligen mitt riktiga efternamn (fast ja heter nåt helt annat).. då ja e halvfinsk men inte pratar finska hemma.

Min pappa driver me mig o säger att ja härstammar ifrån lappjävlarna, ni vet dom som har sån där stor mössa me en tofs på huvet, tennisskor på fötterna, kälke me ett snöre knutet runt midjan o ett lasso i handen?

Krångligt de där, ja vet.. konstigt nog så har de gått rätt bra i livet för mig ändå hittills, (peppar peppar).. o bara de är ett mirakel me tanke på min OTROLIGA OTUR.. 80% av grejerna i mitt liv som händer mig är ingen ren slump, tro mig, bara ren otur.

Tack Gud för att du har valt ut mig som ditt absolut bästa barn!! SKÅL FÖR DEN!!

Många gånger när man har trampat i skiten o kämpar för att se ljust på saker o ting försöker ja alltid tänka efter ordspråket "de är inte livet som äger dig, de är du som äger livet " .. men som sagt i mitt fall tror ja fan att nåt gick snett nånstans där på vägen asså ...