Let your friends close, and your enemies closer ...

2009-06-11 / 18:13:34
är nog PRECIS rätta orden för vad jag känner just nu.

Idag har INTE varit en speciellt rolig dag. Har fått telefonsamtal idag som inte har varit så behagliga. Orkar inte gå in närmare på detaljer men en sak har jag lärt mig utav detta, och det är att man inte kan lita på NÅGON. Inte ens på någon man har känt sedan man var 6 år. Man tror gärna att man ska kunna berätta saker o ting för ens "vänner" och även kunna lita på dom. Blir det missförstånd så ska man kunna förklara sig osv. Men så är ju icke fallet har jag märkt. Och jag trodde nog ALDRIG att en "vän" skulle vilja förstöra någons liv på det sättet jag känner att personen i fråga håller på att göra. Aldrig heller skulle jag kunna tänka mig att en "vän" går bakom ens rygg o inte ens vågar erkänna eller stå för det... Jag finner inga ord. Det enda jag känner just nu är att jag aldrig någonsin mer vill prata med, höras talas om eller ens SE denna människa. Tror inte ens att denna person riktigt FATTAR hur illa situationen faktiskt kan sluta....

MEN. Som sagt. Jag tänker INTE ödsla min tid på den här obetydliga människan, jag har ett LIV, till skillnad från denna. Och mitt liv går ut på att ta hand om min familj o min son, och jag tänker inte låta den här äckliga människan ta det ifrån mig. ALDRIG. Läser du detta så ska du också ha det klart för dig! Våran "vänskap" är över och för mig är det som att den aldrig någonsin ens funnits. PUNKT.

Det är tur att jag har mina RIKTIGA vänner, som jag alltid kan lita på o som jag VET stöttar mig genom vått o torrt.Vad skulle jag gjort utan er?! Ni har min kärlek o mitt hjärta, för alltid. Stor puss till er ! <3

Bilder :)

2009-06-10 / 10:57:51
Här kommer lite blandade bilder som jag precis laddat upp :) EnjoyGlada miner på prutten :)
Min kära syster o Leon :)
Leon o jag :) <3Leon badar i diskhon :D

Alexandra tog studenten ! :)

Kryssning + 5 mån kontroll

2009-06-10 / 10:37:59
Ååååh i helgen var jag på kryssning med min syrra, Moa & hennes tjejkompis Daniela. Det var det ROLIGASTE jag gjort på länge asså! Jag o min syrra stod o babblade i rökrummet med varsin öl så pass länge att båten hann lägga till i hamnen o vi totalt glömde bort att "just fan, vi ska ju av nu..."!! Moa o Daniela va redan färdiga i hytten o satt o väntade på oss... haha stackarna :) Vi ville ju inte gå av båten.. det var nästan så att jag tänkte försöka smuggla in mig själv i något hörn där ingen märkte mig så båten hann börja lätta ankar o jag fick åka med på en tur igen haha.. :D Hur som, vi hade jättekul, sjöng karaoke, dansade.. jag köpte alkoholfria (MÄRK ORDET!!) drinkar till småtjejerna o ALKOHOLdrinkar åt mig o min syrra.. öl, vin.. jordnötter.. m.m. JAA det var FEST med andra ord ! ;D Måste göra om det här nån gång snart tjejer !

Bilder kommer när min kära systerdotter har skickat över dom till mig :) <3

O i förrgår var jag o Jonny med Leon till BVC. Det var 5 månaders kontroll o vaccination. Först fick han bli vägd o mätt.. o nu väger han 6950 gram o är 66 cm lång.. inte så konstigt att jag märkt att hans brallor i strl 62 har börjat blivit för korta.. hmm. Så nu har Jonny hjälpt mig rensat bort alla 62 kläder o fram med strl 68. Shit vad det går fort asså.... O så fick han ju dom där satans sprutorna i låret.. Stackars liten. Han va så himla glad innan o skrattade o allt o sen kommer den elaka tanten o sticker honom i benen...(!!)

Dom säger ju att bebisar kan bli rätt skrikiga efter sprutorna men förra gången Leon fick sin vaccination så sov han bara hela dagen.. var inte ett dugg skrikig. Likadant den här gången, han bara sov o sov.. Igår fick han 39.2 i feber efter sprutorna så han sov i princip hela dagen igår också.. men framåt kvällen när han skulle bli nattad så vart han lite kinkig så då fick han sova i våran säng.. o då gick det över :)


En trött liten kille efter vaccinationen ..

Jahaja, idag har jag tvättstuga. Kul kul. Min far ska komma över hit om ett tag o passa Leon medans jag tvättar.. Tänkte rulla iväg o träna idag också, har faktiskt vart rätt duktig på o sköta mig med träningen.. men nu har det inte blivit något sen i Fredags eftersom jag vart på kryssning o haft massa annat att göra.. så det känns liksom i kroppen att det e dags igen nu.. Hoppas jag hinner med allt bara.. ska bada Leon idag också.. jaja.. jag har ju en inbyggd turbomotor i min lilla kropp så det ska nog inte vara några problem.. ;D

Det finns gott om knäppa människor asså...

2009-06-03 / 15:31:03
Nu har jag o Leon nyss kommit hem från Farsta Centrum. Var där o gjorde en synundersökning idag, för jag har så fint kommit fram till att min syn har blivit sämre... igen. Ja det lär väl sluta med att jag får gå omkring med en sån där fin vit käpp eller varför inte en hund som snällt leder mig framåt... nej Tessan nu ska vi inte tänka så.. förhoppningsvis försämras inte min syn såå mkt mera... (!!)

Ja, iallafall...

Mötte upp min far o Janette i Farsta, dom fick passa Leon medans jag var hos optikern. Sedan skulle vi sätta oss o ta en kopp kaffe... o när jag ska köra ut vagnen till uteserveringen ser jag hur en rätt ung tjej står MITT framför mig med en tom bricka o kollar åt höger o vänster... ERRHHHMM sa jag lite fint... o då frågar hon min pappa "kan man sätta sig här"... min pappa ba "eh njaae, min dotter står bakom dig o ska sätta sig här.." jag ba "jaaa... ERRHHHM"... (igen..) då säger hon "jaaaaahaaaaa, okeeeeeej"...... o så snurrar hon 3 varv med sin bricka så jag håller på o får den i skallen innan hon beslutar sig för att gå så jag kunde komma ut med  vagnen. Tackar o bockar. MEN... det var inte allt. Hon sätter sig ensam vid ett bord o börjar duka upp fint på brickan (hon hade tagit med sig egen mat, smart som hon var).. o sedan börjar det roliga. En höggravid mamma kommer med sin vagn o ska sätta sig vid bordet bredvid.. då säger den hära tjejen " men GUUUUD vad rund o fin du är... jaa det är så härligt med barn.. speciellt när man är nykär". Mamman säger typ inget utan sätter sig vid bordet. Då kommer hennes väninna med en tvillingvagn.. o då säger den här tjejen igen "jamen HEEEJ du, du har problem med din man  va?".. Väninnan säger "eeh neee det har jag inte" ... "men är du säker på det? för jag menar du kan ju komma o sätta dig här med mig o prata ut om problemet så löser vi det tillsammans..." Väninnan säger "ja tack men jag har inga problem med min man" .. "Ja men några andra problem måste du ju ha så sätt dig du här med mig o ta en fika o så pratar vi lite.." Hahaha... Väninnan säger inget mer utan sätter sig med höggravida mamman.

Sen sitter den här tjejen för sig själv o äter sin hemmagjorda macka, matar fåglarna o pratar med dom. Sedan går det förbi 2 rätt tjocka gubbar.. då säger hon "NI TVÅ, ni ser ut att behöva gå på gym! Jaa ni vet jag kan ju det hära med biceps och jag är en riktigt bra instruktör jag lovar. Kom kom o sätt er här o fika lite med mig så diskuterar vi det här... Jaa vi kan ju till och med börja träna tillsammans.." Haha männen blev skitarga o bad henne dra åt helvete. Varenda människa som gick förbi henne skulle hon försöka få att sätta sig bredvid henne... Skitknäpp! Sedan kommer en mörk kille o en annan ung kille förbi.. Då säger hon "Ni grabbar, kom kom sätt er hära, jag sitter ju helt själv liksom." Den mörka killen svarar på engelska att han inte pratar svenska. Då säger hon "Well, come sit here and take a cup of coffee. I Can't sit all by myself... do you want me to sing Celine Dion- Aaaalll byyy myseeeeelf....." Alltså jag höll på att DÖÖÖ. Vad fan höll människan på med?!?! Hahahha... Till slut fick hon napp, en utländsk tjej som typ inte förstod vad hon sa kom fram till henne. Sedan bestämde dom fint att dom skulle börja träna tillsammans, ta en fika.. o sedan gick dom typ hand i hand in i centrumet. Haha jaaa. Så kan man också skaffa sig vänner..... Hon behövde minsann inte Facebook haha...

Idag ska vi hem till Carro lite senare, hon fyllde år igår.. (GRATTIS IGEN ÄLSKLING <3) !! Så ska vi fika lite o ge present :) Imorgon tar Alexandra studenten så då blir det till att gå på utspring :) !

Jaa just ja.. så har jag skaffat mobilt bredband också :) Comviq Surf heter det.. o är typ som ett kontantkort man tankar på.. så man betalar bara för det man surfar.. rätt smart idé dom fick där Comviq.. faktiskt ! Tänkte ta med mig det när jag Jonny o Leon ska upp till Norrland i sommar, tillsammans med min fina lilla mini-dator :) mihi.

Nej nu ska jag ge Leon majspuré (som jag för övrigt gjort själv ..) o välling.. Hajdo