Monday morning .

2009-09-28 / 08:35:07
Imorse vaknade jag vid 6-snåret för klockan ringde o jag skulle gått upp, gjort mig i ordning o åkt till jobbet. MEN.. Jag kunde typ inte andas när jag vaknade, gick upp o tog lite astmaspray, o det blev bättre för någon sekund.. sedan försökte jag desperat att få ordentligt med luft igen... dessutom var hela min hals igensvullen o jag hade värsta trycket över bröstkorgen... gjorde skitont =/ Såå, jag bestämde mig för att stanna hemma idag.

Gick o la mig igen vid halv 7, men hann aldrig somna om för Jonny låg o snarkade såg det stod härliga till, sedan vaknade Leon vid kvart över 7, ställde sig upp i sängen o hoppade o tryckte igång sina leksaker så det började spelas o pratas o blinka i hans spjälsäng... det var med andra ord bara till att gå upp igen.

Så nu sitter lillprutten här på golvet o leker med sina leksaker o snackar, o jag försöker få i mig lite kaffe men det gör så jävla ont när jag sväljer.. JAG VILL INTE BLI SJUK ! Behöver egentligen sova nån timme till för jag känner mig helskum.. meen som sagt. Leon e inte så sugen på det så jag får allt stanna uppe tills han blir trött... Jag hoppas verkligen jag känner mig bättre under dagen.. vill inte vara hemma från jobbet.. får alltid sån ångest när jag är det.. även om man inte kan hjälpa att man e dålig...




Anyway.

Helgen har varit jättebra. I Fredags så var jag o Jonny hemma med Leon o tog det lugnt bara, jag somnade ganska tidigt för jag va helt slut efter arbetsveckan. I Lördags så var vi på ettårskalas hemma hos Ampa för Theo blev 1 år. Åt thaimat o tårta o Elias Theo o Leon busade. Elias tror jag käkade upp varenda kaka som fanns framme. O vi ska ju inte tala om hur många kakor jag trampade på under min vistelse där. Jag hade nog till o med smulor INNANFÖR strumporna när jag gick därifrån... :P

Efter vi hade vart där så åkte vi hem till Jonnys föräldrar, eftersom hans mamma fyllde år. Det bjöds på mat o dricka.. (dock åt jag inget eftersom jag fortfarande var mätt efter thaimaten) men drickan tog jag gladeligen emot.. HEHE :D

Sedan däckade väl Jonny vid 12-snåret, i sina föräldrars säng.. Sedan var det slut på kalaset för hans del, o ni kan tro att han mådde bra igår när han vaknade. Haha.. Man mår ju som man förtjänar.... ;) Jag somnade väl runt 4-tiden.. o gick upp vid 10 igår morse.. mådde faktiskt bra trots omständigheterna, var bara dåååligt trött eftersom jag inte hade sovit många timmar..

Men vi lyckades åtstadkomma en del igår eftermiddag ändå. Jonny åkte till Bauhaus för att fixa någon pip så vi kunde koppla in våran diskmaskin som har stått i köket i typ.. 2 månader. SÅ NU SLIPPER JAG ÄNTLIGEN DISKBORSTEN! Vi är officiellt ICKE vänner något mer. :P O jag satte ihop Leons nya matstol som vi köpte. (Han har tidigare haft en matstol som sitter fast på själva bordet, men eftersom han börjar bli så stor nu så känns det osäkert att ha en sån stol)

Såatteeeh. Jag ska väl ladda upp lite bilder senare idag tänkte jag. Om jag orkar. Nu ska jag se om min son tillåter mig att lägga mig på soffan en stund.. tänkte att jag skulle bulla upp me kuddar, te o astmaspray.. jag har typ KOL. Haha..

Nej nu måste jag sluta skriva för nu är Leon under databordet o drar i alla sladdar...... HEJ !!


Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: