Leon 8 månader :)

2009-09-09 / 21:56:30
Igår blev Leon 8 månader :) Plutten har blivit så stor!

O i förrgår va vi på 8-månaders kontroll. Leon är 72cm lång och väger 8795gram. Snart 9kg! Inte konstigt att man blir slapp som en spagetti efter att ha burit honom i typ .. 1 minut. Haha :P

Det är full rulle hemma nu - hela tiden. Det går inte direkt att lämna honom ensam.. för då har vi liksom ingen lägenhet kvar. Eller ja, lägenheten är väl kvar men det kommer att se ut som andra världskriget här hemma för han sliter ut allt!

För någon dag sedan hann jag i precis sista sekunden fånga upp vårat Nintendo Wii som han hade fått tag i o tänkte slänga i golvet. Jo man tackar, vi har använt det typ 3 ggr... Funderar på att skaffa en löplina åt honom.. som gör att han typ inte kan röra sig mer än 1x1 meter åt varje håll.. haha..

Här kommer en liten bild från Elias ettårskalas.. :) stora söta killen! Observera att Leon sitter i Amies mammas famn i bakgrunden.. o ser en aning förvånad ut.. haha ;D





PS ! VI ÄR I STORT BEHOV UTAV EN NY DAMMSUGARE DÅ JONNY "RÅKADE" TA SÖNDER VÅRAN GAMLA .. HAN "RÅKAR" ALLTID TA SÖNDER SAKER NÄR HAN SKA STÄDA .. FÖRRA GÅNGEN VAR DET SOM SAGT GOLVMOPPEN SOM ÅKTE PÅ STRYK .. SÅATTEEEH . SKÅL DÅ ! TACK OCH HEJ.

Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: