Hälsa ?

2010-03-31 / 16:07:07
Nu börjar jag äntligen känna mig frisk ! Eller inte frisk kanske , men nästan ... det är mycket bättre iaf !

Leon är pigg o glad nu också, börjar känna igen min lilla kille igen .. han har varit som en helt annan liten person nu när han varit sjuk o så.. men igår när jag hämtade honom från dagis märkte jag att han har blivit "Leon" igen .. vet ni varför ?! Jo för han kom bärandes på dagisets sopkvast såklart ! :D

Dock har han börjat me en konstig grej ..
Han slår huvudet i golvet när han inte får som han vill , som en protest .. eller inte bara i golvet förresten , han slår huvudet i allt när han ska protestera .. :/ vilket har resulterat i att Leons panna är FULL av blåmärken (och bulor).. Det började som en rolig grej men nu har det gått lite till överdrift !

Såatteeeh, idag var jag o Leon en tripp till Babyland efter jag hämtat honom på dagis .. o där köpte vi en "hjälm" typ av mjukt bomull eller vad man ska säga , som han får ha på sig här hemma .. haha han ser inte klok ut i den o jag låg på golvet av garv när jag satte hjälmen på honom haha.. men vad ska man göra ?
Hans blåmärken läker ju aldrig annars .. Jag ska ta en bild på honom sen så ni får se.. ;D

Idag ska jag stuva blomkål.. förra gången jag gjorde det gick det sisådär.. medelmåttigt med andra ord .. jag lyckas aldrig få min mat lika god som när min pappa gör den - orättvist ! Men idag ska jag försöka igen iaf..

Haha stackars Jonny , han får jämt vara min försökskanin när jag ska agera "matfru" ..

Bajs

2010-03-28 / 20:52:55
....har varit dåligt med uppdateringen här nu under ett par dagar....gissa varför...?

Joooo, jag har blivit sjuk igen !

Jag börjar faktiskt vänja mig vid att inte vara frisk längre...det är typ såhär mitt liv kommer se ut....

Nu börjar det bli bättre, har haft jätteont i halsen o gick o jobbade med 38,8 i feber i Torsdags. Det var skitkul!
Verkligen.

Hämtade Leon på dagis efter jobbet o kom hem o kände mig alldeles yr o kallsvettig, tog febern o hade 39,5. Kanske var dumt att jobba med så hög feber.. men jag har varit borta så mycket så jag vågade verkligen inte sjukanmäla mig.. vill inte bli av med jobbet!

Det känns som att alla tror man ljuger när man säger hela tiden att man har blivit sjuk gång på gång... jag som aldrig brukar vara sjuk också ! Men vi har ju haft världens otur me alla jävla sjukdomar nu när dagis har börjat... usch.. det är nästan så man ångrar att Leon började på dagis.. o man får ångest när man lämnar honom där.. tänker hela tiden under dagen "nu ringer dom, nu har Leon blivit sjuk igen"...

Med detta vill jag säga : Jobb imorgon vilket betyder dagis för Leon. Håll tummarna för oss !!!

Vill bara att vi alla ska få hålla oss friska nu....

Beskåda min kreativitet !

2010-03-23 / 18:37:22
Fick för mig att göra nåt kul av våran tomma vardagsrumsvägg idag.
Såhär blev resultatet :



Fint va :)

Puuuhhhh ... !!!

2010-03-23 / 12:09:23
Nu är saneringen här hemma KLAR ! Wiiihoo ! :D
Leon har fått i sig både välling o blåbärsyoghurt idag utan att kräkas, han klarade sig hela dagen igår också ! Yeey !
Känns som att vi börjar bli "normala" igen här :)
Nu springer Leon omkring överlycklig med sin lilla städ-vagn, som han inte kunnat leka med förrän idag.. O det vart en lyckad premiär kan jag säga.. haha



Äntligen frisk !

Nu har jag tvättstugan, det sista e på G att bli rent, känns såå skönt ! Det luktar numera fräscht Ajax här hemma istället för sjukhus.. typ..

Imorgon ska jag jobba igen ! Jobbar Ons, Tors, men tänkte kanske att Leon skulle va hemma från dagis imorgon också, bara för att.... vill inte sätta honom för tidigt på dagis o så kanske han blir sjuk ännu en gång.. det orkar jag verkligen inte ! Mycket för min egen skull också, jag orkar inte bli sjuk igen.. o behöva va hemma från jobbet ytterligare en vecka.. :/ Så vi får se om Leons farmor kanske kommer hit o passar Leon under dagen :) Så får han gå på Torsdag istället !

I Torsdags förra veckan fyllde Jonnys pappa år o i helgen skulle han firas.. himla synd att vi inte kunde åka dit o fira honom. Men jag tror att dom e glada för o slippa ha fått den här hemska magsjukan iaf ! :)

Nepp, gröt-dags för Leon sedan tvättstuge-dags för moi ! Hejsvejs !

Laundry - mama ...

2010-03-22 / 14:22:13
Jag kan ju säga såhär : Jääävlar va mycket tvätt det blir när man har varit magsjuk !!!!!!

Jag har nu tvättat 5 maskiner på 2 dagar, och har inte ens tvättat 10% av all tvätt än... (!!)
Har tvättstugan imorgon, tack o lov, har 5 stycken proppfulla blå IKEA-påsar med tvätt som ligger o väntar.. o en maskin som går för fullt här hemma nu.. helt sjukt !
Täcken, lakan, kuddar, påslakan, kläder, mattor, filtar, handdukar... jaaa.. ALLT har blivit nerspytt ungefär..
Härlig info va ?
Jag känner mig som en kvinna från Smittskyddsinstitutet just nu, som sanerar hela lägenheten från bakterier... haha.. men jag vill VERKLIGEN INTE åka på denna hemska maginfluensa en gång till !

Idag står det ytterligare sanering på att göra-listan, dvs : Dammsuga och framförallt MOPPA GOLVEN !!!



Någon som vill byta med mig ??! ;)

Har även hängt upp nya gardiner i köket, ni vet mina panel-gardiner som jag visade att jag köpte för ett par dagar sen ? Det blev faktiskt fint tycker jag :)



Vet att bilden blev väldigt mörk.. kameran på mobilen e ju inte den bästa..
Köket kanske inte blev fulländat men det ser mycket fräschare ut än innan kan jag lova :)
Lite mer vår-aktigt liksom :)

Ett rejält bakslag !!!!!

2010-03-22 / 11:25:14
När man tror att allt är på väg att bli bättre... så visar det sig att man får börja om från noll igen!!!

Allting verkade vara på bättringsvägen med Leon igår.. han hade inte kräkts, o febern hade gått ner. Vi hade lyckats få i honom vätskeersättning, lite gröt osv. Men sen kl 2 igår eftermiddag, helt utan förvarning, kräks han upp PRECIS ALLT som vi lyckats få i honom under förmiddagen. Tog tempen o nämen HEJSAN 39.7 !!!!

Det va bara packa ihop grejjer o säga : Hej Barnakuten, här kommer vi !

Blir sååå trött.. maginfluensa e nog fan ibland det värsta som finns. Man tror den har gått över sen så POFF kommer allting tillbaka, 10 gånger värre...

Så igår gick vi ifrån det här :



En superglad liten kille med sin nya amerikanska fotboll o sina Nalle Puh-tofflor....

Till det här :



En hängig liten kille med nästan 40 graders feber på Barnakuten, där dom bla tog blodprov i hans finger.

Det va rätt gulligt att se för Leon har aldrig haft plåster på händerna förut, så han undrade vad det va för skit han hade fått där.. o försökte skaka handen hela tiden för att plåstret skulle ramla bort.. hehe...

Såatteeeeh. Nu har jag pumpat hela morgonen med vätskeersättning o även gett Leon lite lite välling.

Jag ber verkligen till GUD att denna dag inte blir som igår...

Vinterkräksjukan !

2010-03-21 / 12:11:36
Den här helgen har varit den värsta helgen på lääääänge !
Efter jag hade tagit tempen på Leon i Torsdags kväll så la vi honom att sova, sen gick vi in en timme senare för att kolla till honom, då har han spytt ner heeela sängen, alltså det var verkligen översvämning ! HEMSKT !
Hans pyjamas va helt dyngsur o hela han luktade spya... :/

Så vi satt uppe med honom en stund o då kräktes han i vår säng också... sen fick han sova mellan oss den natten.
På Fredagen skulle jag jobba, så vi tänkte först att Jonnys mamma skulle komma hit o passa Leon, men eftersom Leon hade spytt så mkt så ville Jonny stanna hemma med honom.

Så jag åkte o jobbade som vanligt. Framåt 10-tiden börjar jag må lite illa, men tänker inte så mkt mer på det.. tänker att "säkert är det för att jag skippat frukosten, det blir bättre när jag ätit lite lunch"... problemet va bara att när jag står o lagar lunch åt mina gamla så blir jag ännu mer illamående, av lukten....

Bestämmer mig iallafall att möta upp Janette i Skärholmens centrum för att äta lite lunch, jag jobbade ändå i Skärholmen i Fredags. Möter upp henne o då börjar jag verkligen känna mig dålig... ni vet, typ kallsvettig o yr. Jag säger att jag inte kommer orka gå igenom hela centrumet för jag kommer svimma då.. jag klarar inte att gå. Hon säger att det bara är några hundra meter till caféet.. så hon tar mig under armen o vi börjar gå, när vi nästan är framme känner jag hur mina ben verkligen viker sig...vi hinner iallafall fram o Janette sätter mig ner på stolen.

Hon säger att jag är helt vit i ansiktet o att hon ska hämta ett glas vatten.. Sen hinner jag inte tänka så mkt mer förrän jag börjar kräkas... dock hade jag huvudet neråt så ingen såg mig kräkas.. tack o lov.. men jag spydde ner hela mig själv.. på ett café i Skärholmens centrum. SKÅL, verkligen. Tycker synd om dom stackarna som satt där o åt sin lunch... Usch va hemskt :/

Janette får köra min bil tillbaka till kontoret eftersom jag inte kunde köra.. spydde ytterligare en gång o höll på att svimma två gånger till. Tur att Janette fanns där för att stoppa mina svimanfall... annars vet jag inte vad jag hade gjort... :/

Sååå. Med andra ord, så började min helg.. min arbets-helg. Jag som redan varit borta så pass mkt, så kom det här också... men vad ska man göra?! Jag kunde verkligen inte fortsatt jobba den där dagen.. nerspydd o allt.. usch.. mår illa bara jag tänker på det.. :/

Leon har också varit riktigt krasslig, hade 39.6 i feber i Fredags kväll o bara kräktes o va jättehängig så Jonny fick åka in till akuten med honom, där han fick vätskeersättning osv. Nu idag mår han bättre, han har inte lika hög feber (37.8) o så har vi fortsatt med vätskeersättning o så har han fått lite gröt som han, peppar peppar, verkar ha fått behålla.

Så jag hoppas verkligen det är på bättringsvägen nu... maginfluensa e fasiken det värsta som finns !

Håll tummarna för att vi blir friska nu ! Jag hoppas ni där ute mår bättre än vad vi gör iallafall !

Idag....

2010-03-18 / 20:39:24
....har jag varit lika effektiv och duktig som.....jaaa...jag vet inte...3 turborobotar, typ.

Jag lämnade Leon på dagis 9.30 idag, efter det åkte jag förbi jobbet o hämtade min arbetspärm. Sen åkte jag till Kungens kurva o vandrade in på Toys R us, ville ju hitta en ny Vileda-mopp åt Leon eftersom vi tappade den förra :(
O där hittade jag även en till present åt lilla Vera :)



Ett helt nytt set Vileda-grejjer med vagn :)



En amerikansk fotboll som låter m.m



& nya strumpor med dödskallar på o ett par till vantar tyckte jag prutten behövde :)



CD-skivor med bla "Imse Vimse Spindel" som Leon älskar :D



3 nappflaskor som det står "Prince" på, o en krona som lock :P



Ett av Veras paket.... nu blir ni nyfikna va ? ;)

Leon har dock inte hunnit få sitt Vileda-set o sin amerikanska fotboll än, för jag tänkte ge honom dom efter middagen... men han matvägrade o verkade må dåligt så då tog jag tempen... o han hade 39.3 ! :(

Han har alltså bara hunnit gå på dagis 2 dagar sedan han var hemma en vecka... det här känns inte alls bra!
Så istället för att få paket så fick han gå o lägga sig tidigt, få välling o få alvedon. Stackars liten :(

Eftersom både jag o Jonny har nya jobb o verkligen egentligen inte kan vara hemma just nu, så kommer Jonnys mamma o passar Leon imorgon. Jag har ju endast hunnit jobba 1 dag på snart 3 veckor.. på mitt nya jobb.. så jag känner verkligen att HUR mycket jag än vill vara hemma med liten, så kan jag inte..... :/

Köpte även lite mer smågrejjer idag, alla ni som känner mig vet ju att jag älskar att fixa o trixa med foton :)
Sedan har jag även huuur mycket scrapbooking-grejjer som helst, men har inte hunnit komma igång med det än. Idag köpte jag ännu mer grejjer o förhoppningsvis ska jag komma igång med fotona o scrapbookingen nästa vecka !



Tavelramar o panelgardiner :)



Maaaassa scrapbooking pyssel :D

Nu blev det här ett vääldigt långt inlägg känner jag.... men va ju tvungen att visa allt liksom :)
Snart börjar Criminal Minds på kanal 5 som jag ska kolla på, sedan blir det sängen... upp tidigt imorgon o göra sin plikt för folket !

Tjingeling!

Gulligt !

2010-03-17 / 20:47:11
Vem tror ni va världens mest överlyckliga lilla kille när jag kom till dagis idag för att hämta honom?
Jo, Leon :)

Han slängde sig i min famn o skulle typ krypa innanför mitt skinn helst, o så satt han i 10 minuter. Jag fick inte släppa honom för då blev han ledsen... aaawww. Lilla gullis <3

O när vi promenerade hem så skulle han prompt hålla mig i handen hela tiden, jag fick inte släppa hans lilla hand, då blev han också jätteledsen!

Så himla gulligt,
jag har aldrig sett Leon bete sig så förut.. det var verkligen en obeskrivlig känsla.. jag kände mig så älskad!! O det kändes verkligen i hjärtat att han hade saknat mig också..

Mammas stolthet !

 

 

Nu är jag klar med Medicinsk Grundkurs !


Satan denna kursen var jobbig kan jag säga.. eller jobbig. Men det var så mycket fakta så man blev helt snurrig i huvet av allt läsande.. Men nu är jag iallafall klar! Det enda jag ska göra nu är att skriva min VG-uppgift eftersom jag vill ha VG som slutbetyg i kursen. Eller hade väl helst velat haft MVG men det är så sjukt mycket jobb jag måste lägga ner på det, o jag känner inte riktigt att jag har tid till det nu... så VG får duga :)


På Fredag blir Mickans dotter, lilla Vera 1 år gammal! Vad tiden har gått fort alltså... idag har jag o Leon faktiskt köpt en liten present åt henne :) hihi. Leon valde ut den o jag tyckte den va så gullig så den fick det bli! :)

 

Kan inte lägga upp någon bild på presenten som ni kanske förstår... men ni får nog se en bild efter hon har fått den!


Hejsvejs!

Tisdag.

2010-03-17 / 11:12:02
Hej på er alla!
I know I'm very dålig with min update ibland men u know.. jag är en viktig person, jag är upptagen med hundra saker liksom. ;)

Imorse lämnade jag Leon på dagis vid 9 så han får gå till typ 2 idag, eftersom jag e ledig :)
Tror ni inte han började gråta jätte jätte mycket när jag skulle gå?
Alltså... snacka om att det kändes som en kniv rakt i hjärtat... inte ville jag lämna honom där när han blev så ledsen... lilla plutten :(
Men han måste ju vänja sig vid dagis, han hann ju bara gå inskolning en vecka innan han blev sjuk, o nu har vi precis varit hemma en vecka o så ska han helt plötsligt tillbaka dit igen... Klart det blir jobbigt, men han måste ju komma in i dagis-rutinerna någon gång liksom...

Jahaja, vad står på att göra-listan idag då.. Hmm. Typ, hänga tvätt o namna Leons alla kläder, skor, leksaker m.m. Låter otroligt intressant va? Haha.. I know. Men såhär är livet när man är mamma! Face it :)

I Fredags var iallafall en mycket intressant kväll. Jag, Carro o Amie skulle partaja lite, barnfria o tjejkväll tillsammans. Hur underbart låter inte det? Det började jättebra iallafall, jag o Amie gled ner till Carro o vi korkade upp vinet. Dock försvann Amies vin ner i hennes mage väldigt fort, o hon hade inte ätit någon middag kvällen till ära... kanske inte så bra.... ?
Jag kan ju meddela att Amie blev väldigt glad i hatten o rund under fötterna innan vi ens hade kommit upp till lokalkrogen, och tiden vi var hemma hos Carro tills det att vi var uppe på krogen var ungefär mindre än en timme... haha... Så ni kan ju tänka er att hon var lite... jaa.. törstig?!

Vi hade iallafall jättekul på vägen upp... kändes som att vi tog två steg, sedan stannade, tog bilder, snackade, fastnade... gick tre steg, stannade, drack vin, tog lite mer bilder... haha... vägen upp till krogen tog med andra ord ett tag att gå... ;D

AMIE DU MÅSTE SKICKA BILDERNA TILL MIG!!!!

Anyway, vad som hände senare under kvällen tänker jag inte dra upp.... Det som händer i Skogås stannar i Skogås! Haha :D

Vi lämnar det bara, ni kan alltid fråga Amie vad som hände senare under kvällen, om ni e nyfikna? ;) haha... Men jag tror inte hon har nån lust att svara på det... haha...

Eller hur Amie ? ;D ...

Shopping-addict ?

2010-03-14 / 22:55:26
Jag? Nej. Absolut inte. Inte om man jämför med de som har massor av pengar o kan shoppa dagarna i ända, utan att märka ett hål i plånboken.. so no, thats not me. Jag gillar att shoppa o fynda billigt, så jag kan komma hem med.. ja typ 100 kassar, o ändå ha massa pengar kvar, haha isn't that lovely ? ;D

Handlade iaf underkläder från Triumph, haha BH+trosor kostade över 800:-.. men jag hade presentkort där så d gjorde ingenting, hittade bh+trosor i vit spets, jättesöta.. sexigt o oskyldigt va? Kan ni se mig i det ? haha.. det roliga är att jag köper ALDRIG vita underkläder... so this was a BIG undantag !



Sedan köpte jag silver-schampoo.. yes, u know, för att få bort det fula gulaktiga in my hair. Ska testa d imorgon.

Usch, jag har blivit sjuk. Är hemma från jobbet imorgon men måste samtidigt pallra mig in till min HLR-kurs. Hur nu det ska gå till? Varken Leon el jag är bra... men we have too!
Jag ska iaf jobba på Tisdag, men kursen imorgon är obligatorisk.. men jag jobbar ju egentligen.. men jag är sjukanmäld! Vad ska jag göra? Någon som kan ge mig tips?

Sometimes I wish things weren't so hard.....

Min älskade son !

2010-03-12 / 13:46:39
Såhääär kul hade Leon minutrarna innan han skulle sova lunch...



Kan ni tänka er att jag fick full panik o i princip hjärtattack när jag såg honom såhär ??

Lite mera shopping =)

2010-03-12 / 13:45:10
Igår var vi i Farsta, jag Carro Leon o sen mötte vi upp Anna där  :)
Anna löpte amok tamejfan i varenda jävla affär! Det va helt galet! Jag Carro o Leon gick där o så helt plötsligt var Anna borta.. det hände typ 5 gånger.. då hade hon flygit in i en butik o stod o ryckte i klänningar, tunikor, sjalar o kjolar... Sen tog det ungefär 30 sekunder så kom hon ut ur affären med en påse i handen.

Hon konstaterade att hon hade gjort av med 3000:- ungefär på 2 timmar o sa åt oss att hålla koll på henne så att hon inte köpte nåt mer.. men jaaa.. det var ju lätt.. hon tittade på sitt kontouttdrag o var aningen bekymrad.. sedan gick hon bredvid oss i 5 meter, sedan försvann hon igen.

Denna gång hittade vi henne ingenstans så vi fortsatte gå.. sen ringer hon o frågar var vi är.. o vi möter upp henne, ja då har hon ytterligare en påse i handen, denna gång hade hon köpt en sjal. Det var som att släppa ett barn i en godisaffär.... typ.. om inte värre.

Iallafall,
jag lyckades hitta lite smått o gott jag också :)



Dress till Leon.. det står "Ghetto Style" på tröjan, ifall det inte syns :)
Leon e ju lite ghetto.. liksom.. haha





Tunika + leggings från Gina Tricot :)
Bilderna blir jättedåliga o tunikan är finare i verkligheten.. Jag lovar :)
Ena paret e vanliga leggings o andra e glansleggings
Köpte även jättesöta (o lite sexiga) trosor också men dom tänker jag inte lägga upp bild på... haha suckers ;D !



Kokböcker ! Dessa två är mina FÖRSTA kokböcker hemma...
Ni kan ju tänka er att detta var en bra investering.. hehe ;D

Jaaa... det var väl det.
Shopping-turen kommer att fortsätta idag faktiskt. Varken Carro eller jag fick tag i allt vi ville ha.. för då hann centrumet stänga... haha. Jag skyller på att det tog för lång tid att vara barnvakt åt Anna.. därför hann vi inte med allt :P
Så.. efter Leon har sovit sin lunch o käkat mellis så drar vi o shoppar lite igen !
Update kommer senare! Tjingeling !

Inte ok... ALLS !

2010-03-11 / 11:03:03
Jag tror jag har blivit sjuk!
Det är faktiskt ingen hallucination nu... Imorse skakade jag o tog febern men hade ingen feber.
Däremot så hostar jag! Det killar i halsen hela tiden o det e typ "torrhosta"..
Ni vet såndär irriterande hosta så det inte spelar någon roll hur mycket man hostar för ingenting kommer upp ändå..
Det slutar bara med att man får kväljningar o ont i bröstet.. Typ så..
Jag som verkligen verkligen inte vill bli sjuk!!!
Leon har ju PRECIIIIS börjat på dagis o jag har PRECIS fått ett nytt jobb med fast anställning o allt ! Det är himla typiskt!! O självklart en del av min otur.. som vanligt !

Detta är bara INTE ok. Jag vill att det ska gå över.. NU !
Måste ringa till dagis o säga att Leon inte kommer imorgon heller, han hade 38.3 i feber imorse.
Himla konstigt att febern bara har stigit dessa dagar? Den borde ju ha gått ner??
Vet ni vad det kan bero på? Han har ju trots allt fått alvedon o sovit jättemycket..
Man kan tycka att han borde bli bättre nu när han har varit hemma sedan i Måndags, inte sämre liksom....



Gaaah !

2010-03-10 / 23:45:10
Nu har jag äntligen lyckats ta mina sista hjärnceller och förövrigt min sista energi i kroppen att skicka in en skitkrånglig uppgift på 4 st a4 sidor samt bilder.. Det här va en riktigt pain in the ass uppgift o nu känns d ungefär som att jag varit vaken i vecka o bara kollat på bokstäver.. Jag tror jag har blivit analfabet på köpet. Skål. Texten bara flög omkring som irriterande flugor den sista kvarten. Men now it is done! Läraren kommer tycka första halvan av uppgiften är bra.. resten kommer hon sitta som ett frågetecken.. och ba.. eeehh.. vad har Terese skrivit nu här egentligen.. vad menar hon med detta.. njaaeeehh. Detta är nog inte godkänt vaah.. KOMPLETTERING...

Sen kom Jonny hem för en halvtimme sedan, han har hjälpt sin mamma o pappa att rensa ur sitt förråd. Vilket vill säga ungefär 30 års sparande. Ni kan ju tänka er att det tog en stund..... o att det va en del grejjer... Anyway. Han ber mig komma ner o hjälpa honom bära upp påsar, kartonger samt en sovsäck. Jag ba "men varför en sovsäck Jonny??" han ba "jaaa...eeeh.. tänkte att det kunde va bra att ha.... liksom..." hahaha.. aah eller hur. Om vi skulle börja bråka o nån av oss kastar ut den andra från lägenheten så har vi ju ändå sovsäcken liksom. Vi är garderade. TJOHO! Kvickt tänkt där gubben, I like it !

Sedan skulle jag då gå igenom kartongen Jonny hade tagit med sig hem, vilken innehöll massa leksaker från när han var liten som Leon nu skulle få... o allt gick bra tills..... det kom en JÄVLA SPINDEL krypandes över min STORTÅ.. Helvet**** jävl*** helvet** !!!

Jag skrek och tror jag höll på att skita i brallan, bokstavligt talat! Efter det fick Jonny ta hand om kartongfan ! Vad tror ni han gör? Jooo, när jag e inne på toaletten så säger han.. "men gumman, kolla häääär.. va äre hääär..." o jag min dumma blonda fan kollar ju också.. o det är TVÅ JÄVLA bebisspindlar som löper amok på en av leksakerna... alltså HELL NOOO! Jag kan ta mycket.. men inga jävla spindlar i mitt hem!!!! (och definitivt inte på min stortå, tack!!!) Vem vet om dom har lagt bo här.. o sedan någon natt dyker upp mysigt typ in my face, under my armhåla, between my tår.... and so on.. ni fattar....

Och imorgon ska jag då tvätta alla kläder o gossedjur han tog hem. Förstår ni vad jag kan tänka mig hittas där?

Jaaa, det jag vill ha sagt med detta är att jag hoppas ni ber en bön för mig imorgon. Det är mycket troligt att jag dör av en hjärtattack, får panikångest eller rent ut sagt blir inlagd på psyket för allmän spindel fobi hallucination. Det kan hända.... men vilken tur att jag ska träffa Carro imorgon.... tror jag ska be henne hjälpa mig med tvätten.... he he he he ;)




Godnatt !

Lite shopping .

2010-03-10 / 18:30:07
Idag blev det en liten shopping-dag med Carro o Lucas o Leon :)
Dock vart det inte lika mycket shopping som jag hade tänkt mig eftersom Leon fick vara hemma från dagis idag pga feber. Så kände att jag inte ville vara ute så mycket med honom, han verkade dessutom så hängig...
Men om febern är bättre o han mår bättre imorgon så tänkte jag åka till Farsta med Carro för o fortsätta shopping-rundan lite! :)

Jag har varit VÄLDIGT osjälvisk idag måste jag säga! Jag köpte bara en enda grej åt mig själv faktiskt. Det måste nog vara rekord... o jag köpte inte ens ett par skor!! Carro vad säger du om det här, visst är det otroligt?!...



Köpte gympaskor till Jonny o Leon!



Solskydd till bilen, strumpor o lakan åt Leon



Tvålar, vanish, CD-spelare åt Leon och TRESemmé Heat Defense åt mig själv :)
Har läst att den där Heat Defense ska vara jättebra skydd för håret om man tex fönar eller plattar det..
Nu gör jag inte det så överdrivet ofta, men när jag väl gör det vill jag inte skada håret..

Sen åkte vi hem till mig o åt lunch, sedan kom Anna över så fikade vi.
Efter det åkte jag på personalmöte o nu är jag hemma igen.. Leon börjar bli lite kinkig av febern nu märker jag, tog tempen för en tim sedan o då hade han 38.2. Inte så mycket feber för ett barn men det räcker tydligen för honom! Så det blir sängen för hans del snart.

Usch.... nu börjar jag själv må illa.... Snälla snälla hoppas det bara är en inbillning.....

I made it !

2010-03-09 / 23:42:51
Jag orkade skicka in en uppgift faktiskt ! (Creds creds...)!

Och programmet av DH var som vanligt spännande ! Jag hatar att det ska behöva gå en vecka mellan varje avsnitt.. jag menar, det är väl jävligt onödigt när folk sitter o väntar med spänning? Samtidigt vill jag inte ladda ner något avsnitt heller för då har jag ju inget att vänta på... Dilemma eller ?

Kollade på den nya serien Cougar Town också.. verkar ganska bra faktiskt. Har ni sett den ? Isf vad tycker ni ?

Nej nu blir det en cigg sedan väntar min härliga säng på mig ! Jag hör den nästan ropa nu faktiskt.....

Imorgon blir det shopping ! Tjoho ! :D

Sovgott alla !

Tuesday .

2010-03-09 / 20:14:07
Idag har Leon varit hemma från dagis för att han har varit lite snorig.
Tog febern på honom ikväll o han hade 37.8 i feber men han har fått alvedon så vi får se hur han mår imorgon bitti. Är han fortfarande dålig så får han stanna hemma från dagis.
Han har iallafall badat skumbad idag o plaskat i vattnet :)
Det enda som han typ får panik för är när man ska skölja av honom o han får vatten i ansiktet. Han blir jättejätterädd stackarn.. Tror det beror på att han har fått kallsupar när han var mindre o badade..





Men lika glad för det var han ändå :) som alltid !
Mitt lilla hjärta <3

Usch jag känner verkligen att jag borde plugga. Men jag orkar inte!
Dessutom är det fel vecka på månaden o jag har legat halvdöd hemma o haft jätteont i magen idag :(
Vi får se om jag orkar skicka in någon uppgift senare, annars får jag skjuta på det tills imorgon!

Imorgon hade jag tänkt dra med Carro o hennes lillplutt Lucas o dra o shoppa lite grann! Har presentkort på Triumph på 700:- som jag fick i julklapp som jag fortfarande inte har spenderat.. O jag behöver nya underkläder faktiskt.. Sen har jag även ett presentkort på Make Up Store som jag fick av Jonny i julklapp. Det är en sminkkurs där det dessutom ingår sminkprodukter för 495:- samt att dom sminkar mig :) Funderar på att boka in en dag som jag ska gå den. Längtar efter att ha en heldag då jag bara tar hand om mig själv verkligen

Well well.. vi får se. Vi ska iallafall iväg på äventyr imorgon! :)

O hörrni! Ni har väl inte missat att Desperate Housewives kommer på kanal 5 om en timme? ;)
Jag ska börja förbereda min mys-hörna i soffan strax. Kanske göra lite te. O gräva ner mig under en filt o invänta min heliga timme som förövrigt alltid är på Tisdagar mellan kl 21-22. Haha ;D

See you tomorrow !

Hej hopp !

2010-03-05 / 19:50:34
Imorse lämnade jag Leon på dagis kl 9. Trodde han skulle bli ledsen när jag skulle gå.. men det trodde ni va? Han sprang direkt till leksakerna.. och sopskyffeln såklart. Vilken diss jag fick där, haha!

Efter det mötte jag upp Carro, skulle passa Lucas medan hon tog blodprov.. jag satte mig dära på bänken o förberedde mig på att det skulle ta värsta tiden.. så jag börjar "packa upp" Lucas lite grann, göra i ordning en flaska osv. Innan jag ens hunnit hälla vatten i hans flaska så kommer Carro ut.. haha, jag var barnvakt i ungefär 1 minut.

Sedan gled vi hit o åt skinksmörgås + kaffe till frukost, sen kom Victoria o Ella o lite senare gjorde vi lunch :)



Lilla Lucas sover i soffan :)



O lilla Ella i min famn :)

Efter vi hade ätit lunch var det dags för mig att hämta prutten på dagis.
Så Victoria o Ella åkte hem o jag Carro o Lucas tog en promenad. Leon hade skött sig jättebra på dagis. Inte varit ledsen en enda gång. Ätit lunch själv med sked och sedan sovit efteråt i 1½ timme :) Men när han fick syn på mig när jag kom innanför dörren till dagis så sprang han o i princip flög i min famn o gav mig en bamsekram... Det var riktig kärlek <3 !! Lite hade han iallafall saknat mig.. även om han skulle spela hård :P
Så det var en riktigt glad liten kille jag fick med mig hem från dagis idag !





<3

Jaha, imorgon var det dags att jobba igen.
Ska upp kl 6 en Lördagsmorgon, för att trilla ut i kylan när det inte är en käft ute.. alla ligger o sover i sina sköna varma sängar.. eeh, jaa, känns inte speciellt lockande direkt..
Leon somnade kl 7 (helt död), Jonny drog också iväg vid 7, han skulle träffa några kompisar o dricka.. och jag.. kollar på Simpsons just nu haha.. men tänkte plugga lite sen ska jag lägga mig tidigt ikväll så jag orkar ta mina sista krafter o pallra mig upp ur sängen imorgon bitti !
Det borde vara olagligt att behöva gå upp så tidigt på morgonen.... man kanske kan demonstrera mot det och försöka införa en strafflag... eller något... tycker jag :P

Mindre irriterad..

2010-03-04 / 22:50:27
Hej igen alla glada människor i detta härliga Sverige-väder där ute!

Jag är på lite bättre humör nu faktiskt. Men jag är fortfarande sjukt trött på det här vädret! Det som har gjort mig mest irriterad på den här vintern är att folk faktiskt trodde snön var en skänk från ovan typ... Det var som att ingen hade förstått att vi skulle få vinter i Sverige.. sen att det har varit den värsta vintern på typ 20 år är en annan sak.. men det verkade ändå som hela Sverige bara gick i idé o dog när vintern kom?..

Iallafall, hörde nyss på nyheterna att våren är på väg.. Därför höjdes liksom mitt humör :D


Nu har vi precis mumsat i oss gurka med lök-dipp, kollar på Gordon Ramsey samtidigt som jag har skickat in en skoluppgift! Imorgon ska Leon få prova att gå själv hela dagen på dagis.. Spännande! Ska lämna honom kl 9 o hämta honom kl 14. Kommer kännas konstigt men jag antar att man vänjer sig...

Det kommer inte vara så synd om mig ändå för jag ska träffa Carro o Lucas, Victoria o Ella! :D

Fy fan Sverige!!!

2010-03-04 / 16:51:21
För detta jävla väder som ALDRIG TAR SLUT!!!!! Nu är jag jävligt pissed off och jävligt TRÖTT på att pulsa i snön, blåsa bort, frysa till en ispinne, halka o frysa!!!!

Idag när jag o Leon va på väg hem från dagis (och jag hade glömt både mössa och vantar hemma) så höll jag på att dö av kylan!!! Leon hade det skitbra i vagnen, medans jag, fick putta på den där satans vagnen (som säkert vägde 50 kilo...kändes så iallafall) i uppförsbacke och blåst hela jävla vägen hem!!! För att inte glömma bort att nämna att jag måste ta mig uppför säkerligen 200 trappsteg med vagnen också.. LOVELY!

Jag kunde inte köra vagnen ordentligt eftersom att jag inte hade några vantar så mina fingrar blev typ bedövade av kyla och blåst.. plus att det värkte så mycket i mina öron för jag inte hade någon mössa.. plus att dra en vagn över vallar och djupsnö kändes...jaa helt fantastiskt trevligt måste jag säga. INGEN kan säga att jag inte har motionerat idag...! Tror till och med jag gick ner 3 kilo av den där fighten jag fick ta för att ta mig hem....

SATANS JÄVLA PISS SKIT att inte ha någon bil säger jag bara!!!! Man märker verkligen av hur synd det är om dom som faktiskt inte har bil.. o idag tyckte jag riktigt synd om mig själv!!! Tappade Leons lilla mopp och hans napp på vägen hem också... dom blåste väl Gud med sig i sina härliga vindar.....

Tack Sverige för detta underbara sommarväder! Me like!

En dag på dagis :)

2010-03-03 / 18:07:26
Leon har varit så duktig på dagis idag!
På morgonen när vi var klara att gå iväg till dagis så hämtade han sin golvmopp... (självklart..)
Den skulle han minsann ha med sig till dagis!



Jättedålig bild jag vet, men ungen stod ju aldrig still :P
Sen när vi kom till dagis var det promenad dax.
Leon var den ENDA av barnen i hans ålder som orkade knalla runt nästan hela promenaden.
Eller knalla.. han sprang. Typ.
När vi nästan var framme vid dagis igen, så skulle han bara busa med mig och stenvägrade att gå.. Han skulle bara retas.. o då fick han faktiskt sitta i vagnen de sista metrarna :)
Han älskade verkligen att vara ute.. va så gulligt att se :)



Sen somnade han lunch utan problem.
Det var ingen fara att jag inte var med inte... haha. Dissad jag känner mig.. :P
Han sov nästan 2 timmar på dagis.
Dvs, längre än alla andra barn..
Han vaknade halv 2 o klockan 2 skulle vi gå ifrån dagis.
Då gav han fröknarna kramar :)
Höll på att glömma hans lilla Vileda-mopp kvar på dagis eftersom att ALLA barnen älskade den o skulle ha den.. så den va på vift hela tiden typ.. konstigt att en mopp kan göra sån skillnad ?
Haha..
Imorgon ska Jonny också följa med på inskolning på dagis :)

Nu e jag faktiskt lagom trött.
Man blir tröttare av att va med på dagis än vad man tror..
Undrar vad personalen som jobbar där måste känna? Haha.. jag tror inte jag skulle orka..
Även fast alla barnen e snälla o jättegulliga så tar det på krafterna.. byta 100 blöjor, mata 20 barn o hålla koll på alla.. nån tappar en strumpa, nån vill ha nappen, nån ramlar.. nee usch för att hålla koll på allt det där.. jag håller knappt koll på alla Leons grejjer liksom... nä jag blir helt snurrig i huvudet av att bara tänka på det..

Eller vad säger ni ?

Desperate Housewives !

2010-03-02 / 17:43:23
Ingen har väl missat den stora sensationen av SÄSONGSPREMIÄREN av DESPERATE HOUSEWIVES ikväll på kanal 5 kl 21.00 ?? Jag vet två personer som kommer sitta bänkade i tv-soffan iallafall... Jag o Jonny ! Haha..



Allt gick bra på dagis för Leon idag iallafall :)
Dom hade vattenlekar på förmiddagen o sedan fick han köttbullar o makaroner till lunch!
Dock vägrade han sova efter lunch, för att jag var där. Självklart kunde han inte somna då.. Han skulle klättra på mig, dra mig i bh:n, trassla in sig i mitt hår, gulla in sig i mina tuttar m.m.m.m.m.... Så, han fick helt enkelt strunta i det idag. Jag sa till dagisfröknarna att jag aldrig ligger brevid honom när han ska sova lunch, han sköter alltid det själv. Alltså får somna ensam. Så imorgon ska vi göra ett nytt försök - utan att jag ligger brevid honom.. Får se hur det ska gå..
Spännande update kommer imorgon ! ;)

Nu är den såld !

2010-03-02 / 17:37:42
Tack för dom här åren min älskade bil!
Hoppas din nya ägare tar väl hand om dig...










Usch vad allt känns jobbigt just nu.....

Dagens !

2010-03-01 / 23:33:44
När vi kommit hem från dagis o jag väckt Leon från sin lunchsömn.. (han sov i 3½ timme, sedan var jag tvungen att väcka honom! Snacka om att dagis i en timme verkligen tog kål på honom.. haha stackarn!) så hämtar han direkt sopborsten! Ja han älskar ju städ-redskap.. det verkar vara en grej som inte riktigt går över.. By the way så fick han en liten "leksaks" Vileda-mopp av Amie (Elias) häromveckan, o det har blivit favoriten! Haha ;D

Iallafall.. Leon springer omkring med sopborsten o i nästa sekund hör jag bara hur han säger "iisscchh, issschh" flera gånger.. (iissch = usch).. va nu då, tänker jag, vänder mig om o ser att ungen kommer med sopborsten i ena handen o en dammtuss i den andra o säger "issch, iiiiiisccchh!" o kollar på mig... haha men ÄRLIGT TALAT.

Vad kommer mitt barn få för karriär när jag har sett denna mani för städ-redskap o dammbollar? Haha..

Iallafall, detta fick mig faktiskt att inse att jag borde dammsuga lägenheten... jag kände mig rent ut sagt TRÄFFAD... så det gjorde jag... tyckte att droppen var att min 1-åriga son kommer o påpekar för mig på något sätt typ "mamma, du måste städa hemma..".. haha



Så nu är det rent här hemma! Inget "iiiscch" nu iallafall.. :D

Nu har jag pluggat så mina ögon svider o nu blir det sängen.. mer dagis imorgon! See Ya people!

Jädrans brandövningar!!!

2010-03-01 / 15:12:29
Nu tjuter det som fan utanför oss! Det låter som att ett tåg kommer köra in i lägenheten när somhelst.. Jaaaa.. O Leon som ligger o sover lunch... inte fasen lär han göra det länge till i det här oljudet!!!

Idag var första dagen på dagis. Vi va bara där i en timme idag, sen ska vi va där från 9-14 varje dag fram tills Torsdag, sedan på Fredag ska Leon få gå första dagen ensam på dagis! Lilla prutti.... <3
Han va rätt blyg först när vi kom dit.. så mycket barn.. o så mycket söta tjejer ju! ;) så han va väldigt mammig o ville helst inte gå ifrån mig.. men det släppte efter 20 minuter.. då kände han sig verkligen som hemma! O det va en annan liten kille som också skulle gå inskolning första dagen idag.. gissa vad han hette? Jo LEON ! O 1månad yngre än min Leon.... haha vad är oddsen? Men fröknarna tyckte MIN Leon skötte sig så bra, han är så lugn o fin :) den "andra" Leon va mamman tvungen o gå hem med tidigare för han blev jättegrinig o trött osv... men inte min lilla kille inte, han va så glad hela tiden! *STOLT MAMMA* :) :)

O apråpå det så lär den där 1½ timmen som vi va på dagis idag tagit på Leons krafter eftersom att han nu har sovit lunch sen halv 1.. snart 3 timmar..

O imorgon säljs min älskade bil... *snyft*... men it's for the best! Men jag har ändå separationsångest... :(

Nej nu måste jag gå o kolla till min son.. han kanske har fått tinnitus eller men för livet av det här satans tjutandet!!