Zzzzzz.....

2009-04-29 / 17:41:20
Fasiken vad trött jag är asså ! Känns som att jag skulle kunna somna pladask här på datastolen.. rätt upp o ner !

Det har jag vid närmare eftertanke gjort en gång tidigare i mitt korta liv.... Skulle åka utomlands med mina päron när jag bodde hemma för ca 2-3 år sedan... då fick jag fint för mig att va uppe hela natten så jag skulle kunna sova på planet (jag har SJUKT svårt att kunna sova på flygplan.. det bara kryper i hela kroppen på mig.. jag vill komma fram direkt..!). SÅÅ iallafall, då tänkte jag att jag skulle spela THE SIMS o tillbringa hela natten framför datorn.. tjaaa, det gick väl sisådär.. framåt morgonkvisten kommer min pappas sambo upp i mitt rum för att väcka mig, nej då sitter jag fint upp i datastolen med armarna på armstöden, glasögonen på, the sims spelet på, och sover sittandes.

Snarkade gjorde jag visst också.. hrrrm..

Hon har senare berättat för mig att hon aldrig skrattat så mycket... o undrat hur FAN en människa kan sova på det där viset.. men är man riktigt trött så funkar allt... o jag sov rätt bekvämt där i datastolen faktiskt måste jag säga :) men sen kunde jag ju iallafall inte sova på det där jädrans planet så min snilleblixt till plan fungerade ju inte ändå... !!

Jaaaaja.

Idag har jag, Amie, Elias o Leon vart nere på Öppna förskolan här i Skogås. Har gjort hand o fotavtryck i gips på pojkarna.. o så har vi börjat måla gipsbokstäver.. Så nästa onsdag ska vi dit o fortsätta pyssla :) Sen den 5e Maj är det fotografering på öppna förskolan i Rågsved så då ska vi bege oss dit också.. Kul o göra lite såna där utflykter o hitta på grejjer.. o det är ju roligt att ha allt sånt där man gjort som minne också :)

Förresten så tror jag inte att jag är den enda som är galet trött idag, Leon sover som en liten snusmumrik i våran säng nu o har gjort det i snart 2 timmar... ändå har vi inte gjort så speciellt mycket idag.. men antar tröttheten smittar av sig på både han o mig... SNAAARK....

Neeene nu är Jonny påväg hem från jobbet iallafall.. så ska vi förbi Älta o hämta hans jobbarbil han ska ha imorgon.. sen blir det hem o laga middag... o sen tror jag att jag kommer rinna ner som en liten pöl i sängen...... det känns så nu iallafall... KOFFEIN NÅGON?!?!??!!

Lillprutten blir större ...

2009-04-27 / 20:27:34
Sedan ungefär en vecka tillbaka har vi börjat med smakportioner åt Leon... typ en tesked av nånting varje dag... det står ju att man kan börja från 4 månader o eftersom Leon har kolik (även om det blivit bra mkt bättre) så var jag lite osäker på om vi verkligen borde börja innan han var 4 månader... (han blir inte 4 månader förrän den 8:e maj...)

Men vi har iaf testat o hittills har det funkat bra :)

Först fick han smaka morotsjuice... det var ingen riktig höjdare inte... han såg ut som han blev torterad eller något när han fick smaka det så jag köpte äppeldricka istället o DET GILLADE VI :) dock HATAR han vatten.. hmm, vet inte riktigt hur man ska få ungen o börja dricka vatten men jag ger mig INTE ! På nåt vis SKA DET GÅ ..

Sen fick han smaka katrinplommonpuré, det har vi kört med några dagar o det gillar han... sen fick han smaka grädde när vi va hos Jonnys farmor o farfar men DET REKOMMENDERAR JAG ICKE TILL KOLIK BARN.... aldrig varit med om maken till skrikattack o ont i magen han fick efter det asså HERRE MIN SKAPARE !! Det gör vi inte om.... inte än på ett bra jävla tag iallafall  !!

O idag har han fått lite mera katrinplommonpuré o sen provade jag o mosa lite banan åt honom o det va smaskens :)

Inte märkt av nån magknip ALLS av smakportionerna förutom grädden då... Men det e kul att man kan börja ge honom lite annat än mjölkersättning nu iallafall.. Lite variation typ, "think outside the box"..

Nej nu har jag inte tid att skriva mera, nu kom Jonny hem från jobbet... stackaren har jobbat sen kl 6 imorse o nu e den halv 9 på kvällen... =/ aja, vilken tur att jag har gjort korvstroganoff med ris åt honom.. o kaffet står också klart :) nu ska jag dricka mitt älskade kaffe o ta en cigg !

HEJ !

Hej Sommar !!

2009-04-26 / 18:31:47
Ooooh man blir såå GLAD av det här härliga vädret ! Now is the time för grillning, öl i solen, sola, vakna tidigare, lägga sig senare.... snart blir det dags för strand o bad också ! YEEY ! Åh vad jag har lääängtat efter SOLEN !!!

Igår var jag, Jonny o Leon till Upplands Väsby. Först var vi till Jonnys farmor o farfar o åt middag, bla lasagne o  hemfridslåda.. sen fick vi glass med chokladrån till efterrätt.. o sen våfflor med grädde o sylt.. ALLTSÅ jag tror jag blev mätt för resten av veckan.. tror heller inte att jag behövde åka bil hem.. kunde lika gärna rullat....  ;D

Efter vi hade vart där så åkte vi hem till Jonnys faster (hon bor typ 5 min ifrån Jonnys farmor o farfar) så var vi där o fika o drack lite vin o öl.. (eller ja, JAG drack vin o öl tillsammans med Jonnys faster, Jonny fick snällt hålla sig till kaffet eftersom han körde...!)  vi kom dit runt 9 o stannade tills kl var över 2.. satt o prata o hade jättetrevligt ! :)

Oh det känns som att jag har jääättemycket planerat i sommar.. det e så mkt jag vill hinna göra ! Först i Juni så ska jag på kryssning med min syrra... Jonny ska följa med o ta med sig en kompis o så följer min systerdotter med också med en kompis.. sen ska vi upp till Pajala (Aareavaara) till min mormor o va där typ1½ vecka i slutet på Juni.. efter det börjar jag jobba på växeln igen.. inte helt såklart men jag ska sommarvikariera.. o typ behova..när dom behöver personal :) så ska jobba hela Juli.. sen ska vi hinna med o gå på Gröna Lund, åka ut till Jonnys land m.m.. sen funderar vi på om vi ska döpa Leon i augusti.. Jonny e ju inte själv döpt så han kanske döper sig på samma gång.. o så vill vi åka utomlands också... shit hur ska man hinna med allt man vill göra?!?

Jaaaja, det ger sig :)

Ne nu ska jag va en riktig tönt o spela WoW med min kära karl... JAA, JAG HAR FASTNAT. Jag har nog börjat inse det själv, o nu måste jag väl "come clean" o erkänna det för resten av världen.. SKIT OCKSÅ ! Jag trodde tamejsatan ALDRIG att jag skulle bli en såndär datanörd som spelar WoW.. ALDRIG ! Men dra mig baklänges på en skottkärra, nu har jag blivit det ! Eller jaa.. kanske inte helt hundra procent.. inte lika nördig som Jonny.. (!!) men jag e inte långt ifrån !! ;D

Glad Påsk ! Önskar Leon :)

Jag o syster !

Prutten i sin hopp-gunga :)

Glader :)

Våran lilla cooling ;D


Jonny o Leon med glajjorna :)



Kärlek <3

2009-04-09 / 21:10:50
Måste bara citera sms:et jag fick av Jonny i går... vart helt rörd eftersom han inte brukar vara så romantisk av sig.. (nej Jonny, att spela WOW tillsammans är INTE romantiskt !)... Haha :) vilket fall som helst.. detta fick mig att verkligen inse hur mkt jag älskar honom..

Han skrev :

"Jag älskade dig redan från första kyssen ! Och efter 1 år och 4 månader med mot och medgångar så älskar jag dig ännu mer ! Du har en plats i mitt hjärta som ingen annan än du kan fylla jag vill att det ska vara du och jag för evigt ! Du betyder mest av allt för mig! //Din man"

Awwwwww !!

Jag älskar dig också hjärta ! More than you know ;)

Härligt !

2009-04-09 / 13:18:34
Igår var jag, Leon, pappa, Janette o Bossy (deras lilla vovve) ute o promenerade o fikade vid Långsjön.. Det var skitmysigt ! Vädret hade ju kunnat vara lite bättre men annars så va det trevligt :) Dock så ska min pappa alltid hitta dom "bästa" promenadvägarna... För dom två o hunden kanske hans "promenadvägar" e skitbra... men för mig som får dra en vagn MITT UTE I SKOGEN över lera, rötter o hundratals jävla stenar så e min pappas "ideér" inte alltid lika klyftiga... hmm.. jag tror faktiskt att den enda av oss 5 som fick motion var jag o Bossy...

Hunden va helt crazy o ville gärna bada i leran o jaga ankorna över den obefintliga isen.. vilket resulterade i att jag fick springa efter hundjäveln samtidigt som jag skulle vara "Sveriges starkaste man" o dra vagnhelvetet över uppförsbackar i skogen, över rötter o stenar... o kämpa när hjulen på vagnen sjönk sakta men säkert ner i leran... ehhrmm.. jaaa, det gick väl sisådär BRA... =/

Men jag ska inte klaga, det var mysigt iallafall ! :)



Min kära pappa, lilla Bossy, Janette o lilla Leon som blir matad i orkanen på bryggan... =P

O i förrgår var jag, Carro, pappa, Janette, Leon o Bossy ute på en annan utflykt.. denna gång gick det till Långsjön, promenad o fika även där.. o som vanligt så hittade min pappa även denna gång "den perfekta promenadvägen.."... Carro o jag blev helt svettiga typ för vi fick kämpa med den satans vagnen.. så nog fick vi motion... som försvann lika fort när vi fick varsin kanelbulle till kaffet.. =P men mysigt var det iallafall :)



Leon, jag, Carro & Janette vid våran såkallade "rastplats" där jag o Carro ÄNTLIGEN kunde pusta ut haha... =P




Min far, Bossy nere vid vattnet o älskade Carro ! <3

Igår var vi ju som sagt på BVC o Leon fick sin första vaccination.. sprutor i båda låren.. så nu e han vaccinerad mot polio, stelkramp, difteri, kikhosta o lunginflammation. Den första sprutan gjorde inte så ont på honom, men sprutan mot lunginflammation, ja då brast det.. stackars liten. Det skar i mitt hjärta =/ sen va tutti-prutti utslagen hela dagen igår.. o även fast han hade ont efter vaccinationen så pratade han o skrattade åt mig... ÄLSKLING !! Man blir ju sjuk av kärlek...!! lite feber fick han också.. så mot kvällen gav vi honom en alvedon som smärtstillande så han skulle kunna sova under natten utan att ha ont..

O idag verkar han må bra :) har varit lite kinkig på morgonen men det gick över fort :) Våran lilla kille e tuffare än somliga tror ;) hihi.







Mammas älskling <3


Jaaaja, nu sitter jag o väntar på att Eve ska komma hit.. ingen aning va vi ska göra... får la hitt på nåt :) Sen senare ska jag träffa Alexandra.. måste köpa biljetter till hennes slutskiva :)

By the way så e Leon 61 cm lång, o väger 5,5 kg nu.. stooor kille :) så idag ska åker alla hans kläder i strl 56 bye-bye !
Fan att man aldrig hajjar hur fort tiden går... =/



Jäkla sömntuta till bebis !

2009-04-08 / 10:24:46
Kl e nu snart halv 11 o prutten bara sover o sover..... han fick mat halv 7 imorse o sen dess vaknade han till en gång o sen somnade om... så jag har tagit det jättelugnt.. vaknade vid halv 9, gick upp o duscha, druckit mitt morgonkaffe, gjort i ordning Leons termos med ljummet vatten så vi e redo för o gå ut...o sen så står hans mat i nappflaskan på kylning nu... hmm.. ungen borde för övrigt vakna o va hungrig nu men ICKE!  Visserligen ska jag inte klaga för det e rätt skönt att han sover ut lite så jag hinner göra saker här hemma.. men nu e jag ju klar... vad ska jag göra nu?!? hmm.. det blir snart till för mig o väcka lill prutten.. DETTA ÄR INTE OKEJ. Han e ju mer sömntuta än vad jag e, o jag ÄLSKAR MIN SÄNG ! =P

Yeah yeah. Om några timmar ska vi till BVC på 3 månaders kontroll så Leon ska få sin första vaccination.. (kanske e därför han sover by the way... HAN STREJKAR...??)


Har märkt nu också att Leons kolik nästan e helt borta (peppar peppar...)! Han e knappt kinkig alls, han e glad nästan hela dagarna o nu går det att busa med honom! Han tycker det e skitkul o flyga i luften, han garvar när jag kittlar honom o han äääälskar när mamma gör fula grimaser ;D Jag e sååå glad över det... det har varit en jobbig o tuff period med hans kolik.. tror inte folk riktigt förstår hur det är att ha ett skrikande barn som är otröstligt, förrän man väl sitter där själv... Många gånger har jag tänkt så fula tankar att jag måste nypa mig själv i armen för att vakna till... Men nu är det bättre som sagt, han kan bli lite grinig men det går över nästan direkt.. Det e inga skrikattacker som det va förut.. nu e det mer tjurande när han inte får som han vill haha ;D (undrar vem han ärvt det ifrån... inte mig väl?! ) höhö.. :)


Ne nu måste jag sluta skriva o väcka min snarkande bebis så han vaknar till liv nån gång.. Här kan jag inte sitta o vänta ! Nu har jag ju tråkigt ju... !!


Tjing !!

Äntligen....

2009-04-07 / 19:35:07
har våren kommit !!

Man blir ju sååå glad av solen o speciellt nu efter den långa kalla bajs vintern... (jaa som vi för övrigt har typ 8 månader i Sverige.. HIT SKA MAN FLYTTA!!!..) hrrm.. ja. Lite aggressivitet såhär på kvällskvisten från min sida.

Idag har jag varit i Farsta o mött Mickan, promenerat lite o för första gången sett hennes lilla bebis som föddes den 19:e Mars . =)
Japp, nu e vi 4 morsor i gänget.. ;) o Carro har ju en bulle i ugnen redan så när hennes lillplutt kommer blir vi 5 morsor.. =D Damn vi kommer ju invadera stan med våra barnvagnar haha... 5 morsor på rad som ska fika... hur ska det gå ?? Vart fasen ställer man 5 barnvagnar utan att va i vägen på ett café ???? Haha.. kommer bli lite lustigt att se hur vi ska klura ut det.... ;)

Mickans lilla tjej ska heta Vera, o guuud så liten o söt hon var...!! Hon väger 3800 nånting, o hon såg ju fasiken MINIMAL UT ! Kan aldrig tänka mig att Leon vägde ett heelt kilo mindre än henne när han föddes.... när jag såg lilla Vera insåg jag verkligen hur MYCKET Leon har vuxit på dom här månaderna.. det e helt sjukt ! Imorgon blir Leon 3 månader gammal....... (!!)

Imorgon e det BVC klockan 13.00.. Leon ska på 3 månaders kontroll o få sin första vaccination... spruta i låret... usch stackaren.. jag hoppas det kommer gå bra.. har hört att bebisar kan bli febriga efter vaccinationen men jag hoppas Leon slipper det, stackarn.. han hade 38.2 i feber igår men nu har den gått ner.. tycker så synd om han för han ska va dålig så ofta =/

Nu har jag faktiskt bestämt mig för att jag ska uppnå ETT MÅL I MITT LIV till att börja med... o det är att börja promenera typ 1 timme om dagen, börja träna, äta nyttigare o GÅ NER DOM SISTA KILONA FRÅN MIN GRAVIDITET.... det är faktiskt jobbigare att släpa på än man tror =P.. jag gick ju trots allt upp 19kg o för att man latade sig dära i slutet av graviditeten får man fanimej sota för nu såhär efteråt !! Men jag tänker ICKE ge mig =) det e ju fasiken sommar snart !!! IIIIHHH !! Ni kanske fattar att det är min deadline ?? Alla vill väl se bra ut i bikini.. ;) Japp gott folk det e bara till för mig att ge mig ut o svettas som en gris så kanske det sker en förändring på fett fronten !! ;D 8 kg (minst) ska bye bye !! Jag grejjar det, det vet jag.. det gäller bara att nån ger mig en kick i röven så jag kommer igång !!