Bla bla bla..

2010-05-21 / 10:10:41
Jag vet att uppdateringen här går i berg o dalbanor.. ibland är ja jätteduktig o uppdaterar till o med typ 2 ggr om dagen.. o ibland kan det som nu dåra gå typ 2 veckor sen sist.. hmm what can I say, ibland har man väl tiden o ibland inte I guess.. men som ja sagt så många ggr förut jag ska försöka ta mig i kragen o bli bättre!

Just nu är det bara sjukt mkt runt omkring, det har hänt en del dåliga saker i mitt liv som har gjort att jag inte har mått på topp.. o då orkar man inte direkt sitta här o skriva o verkligen inte dela med sig utav allt det dåliga till resten av världen.. ni som känner mig vet att jag gärna håller skiten för mig själv.. kanske inte så bra men ibland orkar man bara inte prata ut om sånt som får en att minnas o må dåligt, det är bara självplågeri när man egentligen inte vill minnas eller tänka....

Anyway här är det full rulle som alltid, jobb, skola, alla jävla hemmasysslor (HATAR ALLA MÅSTEN!), o för att inte glömma vår super-speedade son.. jag tror inte han sitter stilla en sekund längre, förutom när han sover.. eller nej förresten, inte ens då.. Ibland kan jag tänka att jag måste klona mig själv för att hinna vara på alla ställen som han är på samtidigt, för så fort går det nu! Så fort man sagt "Nej Leon aj,aj" till en sak så hinner man inte ens blinka förrän han är på G med nåt annat hyss.. Ingen ska säga att man INTE bränner kalorier genom att bara vara MAMMA iallafall.. ;) haha..

Nej hörni pluggandet kallar.... o tvätten... YEEEEYY.. superkul denna Fredag när solen skiner o det är typ 30 grader varmt.. Lägger in bilder o sånt lite senare när jag e klar med alla mina "roliga" sysslor.... :(

Sunshine !

2010-05-12 / 21:21:23
Härliga underbara sooool!

Idag har varit en helt underbar dag kan jag säga..
Dagen började med en sovmorgon.. helt otroligt.. Leon väckte mig 09.30, hur skönt som helst!
Sedan började dagen med full fart, lek o pill på precis varenda liten teknisk pryl här hemma. Leon tände o släckte våra fönsterlampor ungefär 100 gånger innan han gav sig på Xbox-et o satte på o stängde av det 100 gånger, sedan gick han över till vårat Nintendo Wii.. och jaa.. stereon.. och hemtelefonen (som jag kan meddela numer ej fungerar, tack kära son).



Min älskade lilla kille <3




Sötaste Lucas :)

Dagen fortsatte med promenad med Carro o Lucas i solen. Helt lovely! Vi gick till en lekpark o Leon fick leka av sig o gunga :) Sedan slocknade han som en stock i vagnen, då vaknade Lucas istället. Haha typiskt :)
Sedan gick vi hem, jag pluggade medan Leon fortfarande sov o fick veta att jag har fått VG i psykiatri.. yeey! Ni kan numera vända er till mig om ni lider av psykiska problem gott folk! Haha ;)

Efter Leon hade vaknat o käkat middag så åkte jag ner o hämtade Carro o Anna, vi åkte till Farsta, där lämnade Anna oss för att åka o fika med en kompis på Shell-macken. Jaa det brukar ju vara där man tar en kaffe latte liksom.. haha störda människa!

I Farsta blev det shopping, jag köpte örhängen, en klocka, keps åt Leon, armband, solglajjer o väska :) Ville hitta skärmskydd till min wonderful HTC också, men nej, det var slutsålt överallt, likaså HTC telefonen. Om jag hade TUR skulle dom få in skydden på Fredag.. men det var inte heller säkert. Asså shit, så fort det släpps nån ny teknisk pryl blir folk som tokiga o ALLA ska ha samma grej. Samtidigt. Så jävla irriterande.. :/

Nu e vi hemma iaf, har ätit middag o nu sover Leon som en prins i sin säng :) Imorgon är det en ledig dag för hela familjen, så nu dricker vi lite vin o myser o imorn blir det till att gå upp i tid o njuta utav dagen o hitta på nåt allihopa :) Det ska bli fint väder imorn också så passa på o njuuut !

I know I will ;)...


HEJ igen bloggen :)

2010-05-10 / 20:06:59
Här har det varit full rulle hela tiden.. som alltid när man har vilda småbarn :D

I helgen var vi på släktträff i Solna, det var besök uppifrån Aareavaara o eftersom vi inte ska dit i sommar *snyft* så måste vi ju passa på att träffa alla nära & kära! Det var jättemysigt :)

Annars har vi faktiskt inte gjort så mkt i helgen, slappat mest.. o det har varit hur skönt som helst! Det e verkligen inte ofta jag bara väljer att ha filmkväll i soffan en helg, vill hellre va ute o göra saker.. men den här helgen va verkligen bajstråkig med det dåliga vädret så ja fick ge mig.. :)

Nu har jag äntligen fixat min anställning :) Är anställd på 75,68% nu.. känns superbra.. jag har ju varit anställd på den procenten hela tiden men nu har jag äntligen fått mitt nya anställningsavtal.. man vet ju aldrig när man behöver bevisa för någon att man faktiskt har ett jobb (!!).. o vi söker ju större lägenhet nu också :)

Skolan rullar på, känns som att det är HUR mkt som helst att göra o ibland tappar jag bara motivationen så mkt så jag inte ens orkar öppna boken. Samtidigt känner jag sån press på mig att inte halka efter med uppgifterna så jag gör skiten ändå, men det lyckas på något vis bli för slarvigt (iallafall när jag skriver för VG) så mina lärare vill hela tiden att jag ska komplettera mina uppgifter vilket gör att skolan tar upp ÄNNU mer tid.. suck.

Antingen så är det jag som är slarvig eller så är det mina lärare som är jäkligt petiga.. kan inte minnas att jag haft såhär svårt för att få ett VG-betyg nån gång, oftast har jag bara skickat in min uppgift o så har jag fått VG. Men nu har dom väl fått för sig att jag måste kämpa lite med mina uppgifter.. men orka hur mkt som helst när man jobbar, lämnar o hämtar på dagis varje dag o sen har en vild busig liten kille hemma som VÄGRAR låta mamma plugga utan istället hittar på hyss?

Det sista han gjorde när jag försökte plugga var att "rensa" kattens låda.. hrrm.. otroligt trevlig upplevelse. Han fick tag i kattspaden och började räfsa i kattens låda... det bokstavligen flög kattsand över hela golvet OCH över hela honom. Jag hittade kattsand i hans öra, hans näsa, hans hår, ja till o med innanför hans blöja. O badrummet badade i kattsand o jag tror jag hade sand mellan tårna i 2 dagar... haha...

Det blir med andra ord aningen svårt att koncentrera sig på skolan ibland kan jag meddela..

Jag är körd...

2010-05-02 / 22:21:29
Jag är sååå trött !
Det har verkligen tagit på krafterna att jobba den här helgen, trots att det har varit lugnt på jobbet o trots att jag inte behövt lämna o hämta Leon på dagis..
Jag vet inte vad det är med mig.. jag tror jag behöver en adrenalinkick.. typ vitaminer eller nåt..
O nu är Jonny på väg hem o har hyrt film.. Flickan som lekte med elden.. Har ni sett den?
Alla säger tydligen att den e sååå hiiimla bra så han va tvungen att hyra den..
Men som det känns just nu kommer jag nog slockna under filmen.. om den inte är riktigt riktigt bra och spännande vill säga.. men det ska krävas mycket för att jag ska tycka att en film e det.. ;D