Plugga, diska, tvätta, städa....

2010-02-04 / 13:44:42
Nu har jag typ arbetat sönder mig själv. Och klockan är inte ens halv 2 på eftermiddagen. O fortfarande massa saker att göra.

Jag har pluggat o skickat in min sista gruppuppgift, så nu är jag klar med hela kursen, och den slutar inte förrän den 14:e Februari.... är lite trött på att alltid ligga först i skolan.. så nu har jag ringt skolan också o frågat om jag inte kan få läsa flera kurser samtidigt.. för det här blir så jävla segt !!! MEN.. Jag måste säga att jag är jävligt stolt över mig själv.. o känner mig riktigt duktig :)

O så har jag tvättat två maskiner, hängt tvätt, diskat, ringt massa samtal, busat med Leon (och även fått bada honom tack vare att ungen...jaaa..var lite dålig i magen....o det visade sig på HELA HANS KROPP...mysigt va...) och klippt kattens klor. Och på den här tiden har jag hällt i mig ungefär 2 liter kaffe... det ni!

Och jaa..nu fick jag ett väldans trevligt samtal ifrån Komvux....när man talar om trollen sägs det ju....
Jag har ingen möjlighet att studera i snabbare takt eftersom dom inte har något sånt "avtal" med skolan....

Men kom igen? Är jag verkligen den första (och enda) som pluggar i snabb takt o vill bli klar med utbildningen så fort som möjligt? Tydligen.... Alla andra i min grupp gnäller ibland att dom inte hinner med uppgifterna för att dom jobbar.... ah men COME ON... jag jobbar också! (Har två jobb till och med!) Och är kontaktperson! Dessutom är jag mammaledig o tar hand om både min son o allt som ska fixas här hemma....

Antingen är det jag som är super-mom eller så är det alla andra som är otroligt tröga.........


Leon med tuppkam.... YOKommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: